Haberler

Çukur'da Yamaç Koçovalı'nın zor anları! Düşmanına çektiği silah kendisine döndü

Güncelleme:

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un merakla beklenen 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur'un yeni bölüm fragmanında Yamaç, Cengiz'e doğrulttuğu silahın boş çıkmasıyla şok oluyor. Cengiz'in adamları Yamaç'ın etrafını sararken, "Cengiz, Yamaç'ı vuracak mı?" sorusu akıllara geliyor.

Çukur 4. sezon 6. bölüm tanıtımında Akın'ın çatının tepesinde olduğu anlar korkuturken Yamaç, Cengiz'e doğrulttuğu silahın boş çıkmasıyla şok oluyor. Cengiz'in adamlarının Yamaç'ın etrafını sardığı anlar gerilimi arttırırken, Cengiz'in Yamaç'ı vurup vurmayacağı merak konusu oldu.

Yamaç Koçovalı'nın zor anları! Çektiği silah kendisine döndü

ÇUKUR'DA NELER OLACAK?

Yamaç son hamlesinden sonra karşısında ilk defa en az kendisi kadar zeki bir düşmanı olduğunu fark edecek. Cengiz'in isteğiyle Arık'ı korumak zorunda kalan Yamaç aynı zamanda Çukur'u da korumak için Arık'la nefes kesen bir mücadeleye girecek. Yamaç, aldığı zorlu görevi başarabilmek için Vartolu'dan yardım isterken ikisinin kurduğu zekice oyunun sonuçları merakla beklenecek.

Yamaç Koçovalı'nın zor anları! Çektiği silah kendisine döndü

Efsun, içine düştüğü zor durumdan beklenmedik, eski bir müttefikinin yardımıyla çıkacak. Boş çıkan Cumali amcanın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali'nin Erdenetler'e karşı yaptığı son hamle Çukur'u, Yamaç'ı ve Erdenetler'i geri dönülmez bir yola sürükleyecek.

Yamaç Koçovalı'nın zor anları! Çektiği silah kendisine döndü

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, Erdenetler'in Çukur'a yapacağı baskınla bir kez daha sınanacak. Cengiz'in gözünü karartıp, gücünü gösterdiği bu hamle bütün Çukur'u derinden etkileyecek. Yamaç, ailesini korumak için bir seçim yapmak zorunda kalacak.

Yamaç Koçovalı'nın zor anları! Çektiği silah kendisine döndü

Bu seçim, Koçovalılar'la arasında yaşanacak bir savaşın başlangıcı olacak. Hayatı tehlikeye giren Arık, içine düştüğü kumpastan çıkmaya çalışırken sürpriz iki isim ona yardım edecek.

Merakla beklenen Azer ve Karaca yüzleşmesinin sonunda herkesin hayatı değişecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak? 9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 9 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (7)

hak:

sizi seyredenlere acıyorum

4
2
yanıtYanıtla
Zuk:

Silah çekilirse tetik sıkmadan kınına konmaz bre.

1
3
yanıtYanıtla
zük:

O kılıç çekilirse kana bulanmadan kınına konmazdır. Türklere değil japon samuraylara ait bir sözdür. Senin anlayacağın dilde anlamı ise, ciddi değilsen oyalanma dır.

yanıt3
yanıt0
Sümsüklü:

Temel ilk cinsel tecrübesini 50 yaşında yaŞamışTabii heyecana dayanamayıp hakkin rahmetine kavuşmuş.Yüzündeki gülümseme 3 günde geçebilmiş.Tabutu kapatmaları da 3 hafta sürmüş.Bu olabilir ise ÇUKUR daki saçmalıklar da olabilir. Bu kadar geri zeka ürünü olmaz.

1
0
yanıtYanıtla
POYRAZ:

Çukur''un son yayınlanan bölümünü izlediiğimde dizinin senaryosunu tamamen ergenlerden oluşan bi ekibin yazdığına artık kesinlikle emin oldum ve bir daha da izlememeye karar verdim. Güzelim diziyi ne hale getirdiler arkadaş. .

1
0
yanıtYanıtla
MÜJGAN:

Aman yavrum dikkat Et Silahla Oyun Olmaz Kurt İle Koyun Olmaz Kızlardanda Uzak Durun Dizi Aşklarını sevmiyorum ben Elin kızının günahını almayın

1
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Cukur, hadise, selin cigerci, merve bilmem nre , hee bir de mastersef looo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title