Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi ve TEMA Vakfı Yalova Şubesi iş birliğiyle 150 fidan toprakla buluşturuldu.

Yalova Belediyesi ve TEMA Vakfı Yalova Şubesi iş birliğiyle 150 fidan toprakla buluşturuldu.

Paşakent Mezarlığında gerçekleştirilen programda TEMA Vakfı gönüllüleri ile bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mezarlığın muhtelif yerlerinde yapılan ağaçlandırma çalışmasına katıldı. 150 tane fidanın toprakla buluşturulduğu programda Başkan Salman'da ağaç dikti.

Etkinlikte konuşan Salman, yüzde 59'u orman olan kentin yeşillendirme çalışmalarında çok yol kat ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Salman, Mezarlık Hizmetleri Müdürlüğüne sağladıkları katkılardan dolayı Zekiye Yıldız, Mehmet Demirhan, Faruk Tezcan ve Kıymet Palaz'a plaket takdim etti.

-Yalova'da tretuvar çalışmaları

Yalova Belediyesi tarafından kentin farklı mahallelerinde tretuvar çalışması başlatıldı.

Gazi Osman Paşa Caddesi Dörtyol kavşağı ile 8. Sokak arasındaki kısımda yapılacak çalışmalarda 500 metrelik kısımda, 3 bin 500 metrekare tretuvar, 5 bin metrekare de sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapılacak. Ayrıca bin 100 metrelik elektrik hattı da yer altına alınarak yeni aydınlatmalar yapılacak.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Vefa Salman, "Vatandaşlarımız tarafından gelen talep ve şikayetlere öncelik vermeye devam ediyoruz. Gazi Osman Paşa Caddesi Dörtyol Kavşağı ile 8. Sokak arasındaki kısımda eskiyen tretuvarlar ve buradaki yolla ilgili çok şikayet aldık. Ekiplerimizi bu noktaya yönlendirerek çalışma yapması hususunda talimatımı verdim. Kısa sürede tamamlanacak çalışmalar sonrasında bu caddemizde yeni kimliğine kavuşmuş olacak. " ifadelerini kullandı.

-Mi·ni·k güreşçi·lerden Başkan Salman'a zi·yaret

Minikler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren Yalovalı genç sporcular Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında zi·yaret etti·.

Başkan Vefa Salman, antrenörler Burak Kaya ve Semih Turgut ile ziyarete gelen minik sporcularla tek tek sohbet etti. Genç sporcuları ve antrenörlerini elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik eden Başkan Salman, kendilerine çeşitli hediyeler de takdim etti.

11 Yaş Minikler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası'nda Güven Can Türkoğlu 38 kiloda ikinci, Enes Olgun 42 kiloda Grekoromende Türkiye üçüncüsü, serbestte ise Türkiye beşincisi oldu. 12-13 Yaş Bayan Minikler Türkiye Şampiyonası'nda 29 kiloda Rüya Öztürk ise Türkiye ikincisi olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Demirhan Vefa Salman Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title