Haberler

"Yalnızdım ve Korkuyordum"

Güncelleme:

'Pazar Eki' programına konuk olan Tuba Ünsal, hamilelik sürecinde yaşadıklarını anlattı.

'Benim Tatlı Komposto Günlüğüm' adlı kitabıyla adından söz ettiren Tuba Ünsal ; Şirin Sever ve Bülent Ülgen'in sunduğu 'Pazar Eki' programına katıldı. Hamilelik sürecinde yalnız olduğunu söyleyen Ünsal; kitabını ve özel hayatını tüm içtenliğiyle anlattı...

Yazar, oyuncu ya da anne... Hangi sıfat sizin daha çok hoşunuza gidiyor?

Ben titrlerden hoşlanmıyorum. Bu tip unvanların, insanları sınırlandırdığını ve onlar yüzünden hayatımızı yönlendiremediğimizi düşünüyorum. Mesela; benim tercihlerimi babam yönlendirmiş; üniversitede işletme okumamı istemişti; işimin garantide olmasını istiyordu. Ama ben oyunculuğu seçtim ve 15-16 yaşından beri oyunculuk yapıyorum. Onun dışında kitap yazdım, tiyatro yaptım. Hep iyi eleştiriler aldım. Sanatçı bir ruha sahip olduğumu ve o ruha sahip insanların, görsel sanatlar yapabileceğini düşünüyorum. Bence hayatta birisine 'şusun, busun' demek çok sıkıcı...

ESKİ EŞİM DESTEKÇİM!

'Benim Tatlı Komposto Günlüğüm' isimli kitabınız nasıl ortaya çıktı?

Aslını isterseniz ben kitaba, iki-üç gün yazar, sonrasında bırakırım diye düşünerek başladım. Hamilelik süreci; benim çok korktuğum ve yalnız olduğum bir dönemdi. Yazmış olduğum bu kitapta bir nevi içimi döktüm, sıkılmadım ve yazdım.

Peki kitabı yazarken sizi sıkmayan şey neydi?

O süreçte kendi kendimle dertleşeceğim ve iç dünyamı açacağım bir şeye ihtiyacım vardı. Yazmak da en iyi yöntemdi. Kendi içimde; annemle ve eşimle bir sürü problem yaşıyordum, çözdüm. Bu kitap beni rahatlattı.

Eski eşiniz kitap yazarken size destek oldu mu? "Yazdıklarım magazin malzemesi olur mu?" diye düşündünüz mü?

Ben, kitabı yazarken bana en büyük desteği o verdi. Onun dışında kimsenin fikri önemli değildi.

"Annelik insanı olgunlaştırır" derler. Sizde de böyle bir değişiklik oldu mu?

Anne olmak; taşları yerine oturtan bir durum. Tüm sert yönlerinizi törpüleyen ve yumuşatan bir duygu... Köşeleriniz yuvarlanıyor.

ZORUNLU İLİŞKİ YAŞAMAM

"Doğurunca zekası gerileyen annelerden olmayacağım" demişsiniz. Doğru mu?

Çocuk doğduktan sonra, özellikle ilk aylar tamamen bebeğe endeksli oluyorsunuz. Çünkü; saat başı onu emzirmeniz, uyuması için gazını çıkarmanız gerekiyor. Çok ağır bir süreç ve bu süreçte kendinizi unutuyorsunuz, beyninizin çalışması yavaşlıyor. Aynı süreci, yaşadım. 10 gün aynı pijamayla dolaştım.

İlişkilerinizde de çabuk sıkılan bir yapıya mı sahipsiniz?

Ben trajedi sevmem. Bir yerden sonra gitmiyorsa, gitmiyordur. Bugünlere tek başıma geldim; maddi anlamda ailemden hiçbir destek almadım. Ben zorunluluktan dolayı ilişki yaşamam. .

MURAT'LA ARKADAŞ OLMAMIZ GEREKİRDİ

Oyuncu ve yazar Tuba Ünsal eski eşi Murat Pilevneli'yle ilişkileri için de şöyle konuştu: "Aslında biz kızımız Sare doğduğundan beri ayrıyız. Ayrılmak; çocuğun mutsuz bir yuvada büyümesinden daha iyi bir fikirdi. Şimdi ilişkimiz normal bir şekilde devam ediyor ama sevgililik ilişkimiz bitti. Biz aslında Murat'la arkadaş olmamız gerekirken, sevgili olduk. Ama bunun için pişman değilim."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Murat Pilevneli Tuba Ünsal Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title