Haberler

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Kas yaparak saçlarını uzatan ünlüler kervanına oyuncu Furkan Palalı da dahil oldu. Palalı'nın son hali meslektaşı Can Yaman'a benzetildi. İkilinin arasındaki ortak nokta ise isimleri aşk dedikodularına karıştığı Demet Özdemir.

Son yıllarında adeta trend haline gelen saç uzatma ve kas yapma akımına son olarak yakışıklı oyuncu Furkan Palalı dahil oldu. Bir süredir spor salonunda çıkmayan Furkan Palalı'nın yeni halini görenler " Can Yaman'a özenmiş" yorumunu yaptı.

YENİ İMAJINI HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Yeni kaslarıyla sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Palalı, takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kasların oyuncuya çok yakıştığını söylerken bir kısmı da fazla abartılı buldu. Bunun yanı sıra Palalı'nın yeni imajı ve vücudu meslektaşı Can Yaman'a benzetildi.

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay OlduFurkan Palalı

ORTAK NOKTALARI DEMET ÖZDEMİR

İki yakışıklı oyuncunun kas ve saçlarının yanı sıra bir ortak noktaları daha var. Furkan Palalı, bir buçuk yıl önce Demet Özdemir'le aynı projede başrol oynamıştı ve ikilinin adı aşk dedikodularına karışmıştı. Şimdi de Can Yaman ve Demet Özdemir aynı projede başrolde ve bu ikilinin adı da aşk dedikodularına karıştı.

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay OlduDemet Özdemir ve Furkan Palalı

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay OlduDemet Özdemir ve Can Yaman

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay Oldu

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay Oldu

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay Oldu

Yakışıklı Oyuncu Furkan Palalı'nın Kaslı İmajı Sosyal Medyada Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Furkan Palalı Sosyal Medya Can Yaman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

YETMİŞÜÇ:

Kası para vererek yaparlar ama yürek yapmak için paraları yetmez

15
5
yanıtYanıtla
ASLI:

NE O KISKANDIN MI???

yanıt0
yanıt1
YETMİŞÜÇ:

ASLI Ben kıskanacağım asla kıskanmam. aksine yakışıklı ünlüyü överim bile. Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan gibi.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

LÜTFEN BİZ BAYANLARI İHMAL ETMEYİN. BÖYLE YAKIŞIKLI KASLI ERKEK HABERLERİNİ FOTOLARINI DAHA SIK GÖRMEK İSTİYORUZ. GÜNDE EN AZ BİR TANE KOYSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ. LÜTFEN BİZİM GÖZ ZEVKİMİZEDE HİTAP EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

8
9
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

ASLI, NE O GÜZEL BAYANLARI KISKANDIN MI??

yanıt5
yanıt3
bLade:

senın gıbı kız arkadasım karım olacagına hıc olmasın ne kadar erkek müptezeli cıktınız hanı ahlak hanı karakter bır peynır cınsı var bılırmısın karsta meşhur eskı peynırlerdensın hatta

yanıt3
yanıt3
AKYAZILI:

BLADE Zaman kötü kolla kötü bu alemde kadının delikanlısı erkeğinde kaşarı vardır biz ne erkekler gördük etekli ne kızlar gördük pantolonlu adamlık cinsiyet meselesi değildir şahsiyet meselesidir

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Kaslı erkekler her zaman için korkak olur . Mesela bunların hangi biri askerlik yaptı. Askerlik yapana Erkek denir birde filimler’de cesur babayiğit rollerine girmiyorlarmı çok gülünç .

9
4
yanıtYanıtla
yoruma yorum:

Ulan ne kadar çekemez oldunuz bende kaslıyım hakkari hudutta yaptım saçmalıyorsun kıskançlıktan :D

yanıt4
yanıt1
ASLI:

VE TANRI ERKEĞİ YARATDI.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title