Haberler

Yakın Arkadaşı Türker İnanoğlu İlk Kez Anlattı: Kemal Sunal'ı Askere Zorla Götürdük

Güncelleme:

Yeşilçam'ın sembol isimlerinden yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu, yakın arkadaşı Kemal Sunal için "İşlerinin yoğunluğunda askere gidemiyordu. Zorla götürüp birliğine teslim ettik" dedi.

Sinemacı Türker İnanoğlu, Yeşilçam Sineması ile ilgili konuştu. İnanoğlu, Kemal Sunal'ın bir dönem çok popüler ve yoğun olduğundan dolayı askere gidemediğini ifade etti. İnanoğlu, "En sonunda biz Müjdat Gezen'le birlikte Kemal'i götürüp birliğine teslim ettik" dedi.

"HÜLYA AVŞAR MAGAZİNE YEM OLDU"

İnanoğlu, Hülya Avşar hakkında konuşurken ise "Sinemada çok beğenildi ve sevildi, zaman içinde olur olmaz filmlerde oynadı, biraz da magazine yem oldu. Bu yüzden prestijini de kısmen kaybetti. Bugün tekrar gayret etse yeniden başa güreşir" ifadelerini kullandı.

Yakın Arkadaşı Türker İnanoğlu İlk Kez Anlattı: Kemal Sunal'ı Askere Zorla Götürdük

"BUGÜN BU OYUNCULAR YOK"

Bugünün tanınan isimlerini değerlendiren Türker İnanoğlu, Tükan Şoray ya da Cüneyt Arkın'ın tahtına oturacak oyuncuların olmadığını söyledi. İnanoğlu "Sadece başrol oyuncularının yerine değil, karakter oyuncularının yerlerine koyacak kimse de yok. Bir Hulusi Kentmen'in, Vahi Öz'ün, Necdet Tosun'un, Cevat Kurtuluş'un, Öztürk Serengil'in, Hüseyin Baradan'ın, Adile Naşit'in, Mürüvvet Sim'in yerine konulacak karakter oyuncusu olarak da kimseyi görmüyorum" dedi.

Yakın Arkadaşı Türker İnanoğlu İlk Kez Anlattı: Kemal Sunal'ı Askere Zorla Götürdük

"EROL TAŞ MAHMUTPAŞA'DA SIRT HAMALIYDI"

Erol Taş'ı sinemaya nasıl kazandırdığını anlatan İnanoğlu, Taş'ın Mahmutpaşa'da hamallık yaptığını belirterek "Asistandım. Bir film çekiyoruz, iki tane bar fedaisi lazım. Yardımcım Suat gitti iki tane adam getirdi. Biri Şükrü diye bir adam, biri de Erol Taş. Bunlar Mahmutpaşa'da sırt hamalıymış! Ama çok efendi adamdı Erol Taş. Çok saygılıydı. Çok filmimde oynadı benim. Bilhassa o Kara Muratlarda… Kötü adamken kahramandı. Böyle adamlar bir daha gelmez" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türker İnanoğlu Kemal Sunal Mahmutpaşa Erol Taş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (31)

devrimci:

toplumun ahlakını onun kadar hiçe sayan varmı acaba,canı cehenneme diyorum.

10
51
yanıtYanıtla
SİZENE:

Asıl senin canın cehenneme

yanıt20
yanıt6
Battalgazi:

Kemal sunal denen fani filimlerinde sürekli müslümanları aşşağılardı ama ne oldu kabire girdi şimdi hesap vakti.

4
28
yanıtYanıtla
SERVET:

Ee yanlış olan neydi ne oynadiysa hepsi fazlasıyla çıktı o asalamadi sen sahtekar hocalara bak dini adaları gibi nereden çıkardın

yanıt5
yanıt0
Bahoz:

Ne diyosun sen insancık

yanıt0
yanıt0
Turkoglu:

Olmus insanin arkasindan konusmak bir muslumana yakismaz ama senin gibi yobaz olursa konusur. . klavye delikanlisi

yanıt1
yanıt0
yeilcam:

nerden biliyon kabire girdiğini sende ordanmı geliyon ?

yanıt1
yanıt0
İzmir’li:

Devrimci’ye aynen katılıyorum,az bile söylemiş,artislerin içersinde bir tane imanlı kişi bulmak niçin zor,çünkü çogu ateist’de ondan,bunların sagcısıda solcusuda tümü inançsız yaratıklar.canları cehenneme gidecek elbette,afrin şehitlerine rahmet diliyorum.

9
22
yanıtYanıtla
ADAM KEMAL SUNAL:

senin gibisi gelmez bir daha güzel insan

22
2
yanıtYanıtla
dsfg:

güzel insan Türk milletine çok güzel bir miras bıraktı filmlerine bakarsanız anlarsınız

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title