Haberler

Yağmur Mobilya Şehit Ailesini Unutmadı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nün atış poligonunda 6 Haziran’da meydana patlamada yaralanan ve daha sonra Adana’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Hacı Canan Coşkun’un ailesine Yağmur Mobilya tarafından bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün atış poligonunda 6 Haziran'da meydana patlamada yaralanan ve daha sonra Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Hacı Canan Coşkun'un ailesine Yağmur Mobilya tarafından bayram ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Yağmur Mobilya tarafından şehit ailesine bir köşe takımı hediye edildi.

Mobilya sektöründe 40 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren ve Türkiye'de gerçekleştirdiği birçok ilk nedeniyle örnek alınan marka olan Yağmur Mobilya'nın Perakende Mağazalar Koordinatörü Korhan Hınçal ve Yağmur Mobilya Mağaza Yöneticisi Funda Genç, Hacı Canan Coşkun'un Adana'da yaşayan ailesini ziyaret ederek, baş sağlığı dileğinde bulundular.

Beraberlerinde getirdikleri bir köşe takımını da şehit ailesine armağan eden Yağmur Mobilya yöneticilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür eden şehit eşi Fatma Coşkun, acıların paylaştıkça azaldığını belirterek, "Bu ziyaret beni ve çocuklarımı çok mutlu etti. Burada önemli olan hatırlanmak. Eşim de tüm şehitlerimiz de başımızın tacı. Onlar ölmedi, şehitlik mertebesine ulaştı. Onları yüreğimizde taşıyoruz. Bu ziyaret bizi hem sevindirdi hem duygulandırdı. Yağmur mobilyaya teşekkür ederiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yağmur Mobilya Kahramanmaraş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title