Haberler

Fatih'te yabancı uyruklu bir grup, otel ve restoranlarda asılı Fransa bayraklarını indirdi

Güncelleme:

Fransa'da Hz. Muhammed'e (sav) hakaret içeren karikatürlerin resmi bina duvarlarına yansıtılmasına tepki gösteren yabancı uyruklu bir grup, Fatih'teki otel ve restoran girişlerinde asılı bulunan Fransa bayraklarını indirdi. Polis gruba müdahale ederek dağıttı.

Fransa'da Hz. Muhammed'e (sav) yönelik hakaret içeren karikatürlerin bazı binaların cephelerine asılmasına tepki gösteren yabancı uyruklu bir grup, otellerin önünde asılı Fransız bayraklarını indirdi.

FRANSIZ BAYRAKLARI İNDİRİLDİ

Fransa'da yayın yapan bir derginin Hz. Muhammed'e (sav) yönelik hakaret içeren karikatürleri bazı binaların cephelerine asması ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'a karşı yaptığı açıklamaları tepki çekti. Hakaret içerikli sözde karikatürlerin asılmasına tepki gösteren yabancı uyruklu bir grup, Fatih İskenderpaşa Mahallesi Ahmediye Caddesi üzerindeki restoran ve otellerin girişinde asılı duran Fransız bayraklarını indirdi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilerek grup dağıtıldı. Olayda herhangi kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

Fatih'te yabancı uyruklu bir grup, otel ve restoranlarda asılı Fransa bayraklarını indirdi

SLOGAN ATIP, İZİNSİZ YÜRÜMEYE ÇALIŞTILAR

Grup bir süre sonra bir daha toplanarak Fransa aleyhinde slogan attı, izinsiz yürümeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, grubu dağıttı. Çevik Kuvvet ekiplerinin mahalledeki iş yerlerinin önündeki önlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emmanuel Macron Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

DEVLET VARKEN:

KIME SORDUNUZDA KAFANIZA GORE BAYRAK INDIRIP KENDI BAYRAGINIZI ACIYORSUNUZ, SURIYEDE NEDEN ACMADINIZ O BAYRAGI ? BUNLAR 10 SENEYI BULMAZ 20 MILYON OLACAK BU ULKE NE KADAR SABREDECEK DAHA . . .

5
4
yanıtYanıtla
dede:

ne oldu putperest fransız zoruna mı gitti

yanıt1
yanıt1
fransa ayağını denk al:

helal olsun hepinize barışçıl bir protesto olmuş yaşasın islam yaşasın islam

4
3
yanıtYanıtla
Etiler:

Ne içtin laa. Elin arabı gelip senin ülkende gösteri yapsın sende helal olsun de. Sorgulasana bu herifler nereden alıyor bu cesareti, yarın işlerine gelmeyen birşey olursa seninde kafanı keserler.

yanıt2
yanıt1
HAZAR:

GERÇEKTEN TAM SALAKSINIZ. TRUMP '' I PROTESTO İÇİN TURP KESERSİNİZ, HOLLANDAYI PROTESTO İÇİN PORTAKAL. . . BAYRAĞI İNDİRDİNİZ YIRTTINIZ YAKTINIZ ELİNİZE NE GEÇTİ. . BEYİNSİZ DOLU. ŞU GRUBTAKİ HERKESİN IQ SUNU TOPLAYIN 50 ETMEZ

1
6
yanıtYanıtla
dede:

senin gibi koyun olsunlar değil mi makarnacı

yanıt4
yanıt1
Recep keklikci:

DEDE İsimli şahıs. Senin kapının önünde o bayrak olsun gelsin birileri isyanla indirsin. Bumu aq protesto. Ey gerizekalı halk.bak begenmedigin duudilere bak. Protesto öyle yapılır. Mal.

yanıt0
yanıt0
Yorumcu:

Barbarlar istilası sizi sahtekar takımı sizi hırsızlar

3
0
yanıtYanıtla
adana 01:

kendi memleketinizi böyle korusaydınız buralara gelip böyle soytarılık yapmazdınız önemli olan bayrak indirmek değil önemli olan kaçmamak korkak fareler sizemi kaldı bizi savunmak

1
1
yanıtYanıtla
HAYIRDIR:

bunlar hayra alamet degil

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title