Haberler

Xbox Live Gold'un Eylül Oyunları Açıklandı!

Microsoft'un oyun konsolu Xbox'ın, paralı üyelik sistemi olan Xbox Live Gold'un, üyelerine ücretsiz olarak sunacağı Microsoft Xbox 360 ve Microsoft Xbox One oyunları belli oldu.

Microsoft"un oyun konsolu Xbox"ın, paralı üyelik sistemi olan Xbox Live Gold"un, üyelerine ücretsiz olarak sunacağı Microsoft Xbox 360 ve Microsoft Xbox One oyunları belli oldu.

Önümüzdeki Eylül ayı içerisinde ilk önce Microsoft Xbox One için 1 ile 15 Eylül tarihleri arasında Hydro Thunder Hurricane ücretsiz olarak sunulacak. 16 ve 30 Eylül tarihleri arasında ise DICE"ın geliştirdiği ve EA"nin 2011 senesinde piyasaya sunduğu Battlefield 3 ücretsiz olarak sunulacak.

Microsoft Xbox One kullanıcılarına ise 1 ile 30 Eylül tarihleri arasında Forza Motorsport 5, 16 Eylül ve bir sonraki aya uzatmalı olarak 15 Ekim tarihleri arasında Oxenfree ücretsiz olarak sunulacak.

Xbox 360 için sunulan oyunlar, Xbox One"da ücretsiz çıkacak!

Ayrıca Microsoft Xbox 360 için bahsettiğimiz Hydro Thunder Hurricane ve Battlefield 3, geriye uyumluluk sistemi dahilinde Microsoft Xbox One için de sunulacak.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Microsoft Xbox One Xbox 360 Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title