Haberler

Wilma Elles Ağustos Ayında Bebeğini Kucağına Alacak

Güncelleme:

Güzel oyuncu katıldığı ödül töreninde Ağustos'ta doğum yapacağını açıklayarak, bebeklerinin üç isimli olacağını söyledi.

Mersin'de düzenlenen 2. Altın Palmiye ödül töreninde sahneye çıkan isimlerden biri de Wilma Elles oldu. Kerem Göğüş'le olan birlikteliğinden hamile olduğu ortaya çıkan güzel oyuncu gazetecilerin soruları üzerine doğum tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ELBİSESİNİN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Oyuncu Wilma Elles Temmuz'un sonu ya da Ağustos'un başı gibi doğumun gerçekleşeceğini belirtti. Mersin'e gelmek için doktoruna danışan Elles, evet cevabını alır almaz eşiyle birlikte soluğu ödül töreninde almış. Gecede tek parça kırmızı bol bir elbise ile boy gösteren Elles, şişen karnını gizlemeye çalışırken elbisesinin azizliğine uğradı.

Sahneye çıktığı anda rüzgarın esmesi ile elbisenin dalgalanması üzerine iç çamaşırının açıldığını fark eden Elles büyük bir panik yaşadı. Hemen eliyle açılan elbisesini kapatmaya çalışan Wilma frikik vermekten kurtulamadı.

"KOLAY BİR HAMİLELİK OLUYOR"

Hamileliğin son aylarını yaşayan oyuncu Wilma Elles ve Kerem Göğüş ilginç açıklamalarda bulundu. Hamileliğin kolay geçtiğini ifade eden Kerem Göğüş eşi Wilma'nın çok uyumlu ve kolay bir hamilelik geçirdiğini hiç zor isteklerinin olmadığını belirtti. Wilma Elles ise, "Her şeyden az az yemeye çalışıyorum. Özellikle herhangi bir şeye aşermiyorum. Kerem benim için organik ürünler alıyor, onun için bu konuda çok rahatım.

BEBEKLER ÜÇ İSİMLİ OLACAK

Geçen gün özellikle her şeyin portakallısını canım çok istedi, özellikle portakallı çikolatayı çok seviyorum. Buraya gelmek için hem doktorumla görüştüm hem de internetten araştırdım. Aileleri üzmemek ve kırmamak için bebeklerimiz üç isimli olacak. Doğumumun yurt dışında ya da İstanbul'da gerçekleşmesini hiç düşünmedik, o kadar da önemli bir konu değil bu. Bazı gazeteciler bu mesleği utandırıyorlar. Kerem ile ilişkim çok iyi gidiyor. Hakkımızda çıkan olumsuz haberler hakkında mahkemeye başvurmak için gerekli çalışmalarımızı yaptık'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Göğüş Wilma Elles Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Isra29Mobil-IOS:

Iyide bize ne

19
2
yanıtYanıtla
harbi:

aha bu çalı süpürgesine verdiğiniz paraya yanarım. . . . bizimkilerinin ayına su bile dökemez. . .

13
3
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Bız de kac zamandır bu haberı beklıyorduk. Wılma ne zaman doğuracak. Icım rahatladı sımdı. Artık geceler rahat uyuyabılırım

7
2
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Annesi Alman biri olarak yaziyorum: Alman kadin anne olamiyor, annelik yapamiyor. Cocuga yazik olmus.

6
1
yanıtYanıtla
demettmobilWeb@haberler.com:

Gecen gün viranşehir carrefurda gördüm kendisini ve eşini.taninmamak icin elinden geleni yaptı .çok soğuk .

5
0
yanıtYanıtla
Bekle Bekle:

Milletin işi gücü yok bekliyoruz ne zaman doğuracak diye ya insanlara biraz saygılı olun ne saçma haber bu

4
0
yanıtYanıtla
konyalimobilWeb@haberler.com:

Ufff cok sismis

3
1
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Sen galıba beklıyorsun canım. Bekle o zaman belkı wılma onun avukatlığını yaptığın ıcın sana para falan verır. Ha ha ha

1
0
yanıtYanıtla
kemal paşa:

Ya bebe acele ederse, yada burası rahat biraz daha kalayım derse!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title