Haberler

    Webtekno Takipçilerine Göre 'En İyi' Battle Royale Oyunları Belli Oldu

    Battle Royale oyunları, oyun dünyasında son yılların en büyük ivmesini yarattı. Artık hikayelerden kopup internet dünyasının bütün nimetlerinden faydalanan yapımlar görmeye başladık. Hatta hikayeleriyle öne çıkan dev bütçeli yapımlar bile Battle Royale'i benimsedi. Call of Duty ve benzeri köklü yapımlar, zamanla bu modele özgü yaklaşımlarla şekillenecekler. Öyle ya da böyle oyunlar ve oyunculuk anlayışındaki değişimler kaçınılmaz.

    Battle Royale oyunları ilerleyen yıllarda popüler olmaya devam ederler mi bilinmez. Bu tamamen oyuncuların tercihlerine bağlı. Günümüz şartlarına bakacak olursak, kısa süreli bir popülariteden bahsetmek oldukça güç. Battle Royale oyunlarını daha uzun yıllar aramızda göreceğiz.

    Elbette Battle Royale oyunlarından hiç haz etmeyenler de var. Açıkçası onların da fikirleri önemli. Tek Soruluk Dev Anket'in son bölümünde ise tüm bu gündem maddelerini okuyucularımıza yönelttik.

    "Sizce en iyi Battle Royale oyunu hangisi?" sorusuna toplamda 14 bin 106 okuyucumuz yanıt verdi. Webtekno takipçi ve okuyucularının oylarına göre sonuçlar şu şekilde sıralandı:

    1. PUBG: %52

    2. Apex Legends: %24

    3. Fortnite: Battle Royale: %10

    4. Battle Royale oyunlarını iyi bulmuyorum: %5

    5. Call of Duty: Black Ops IV Blackout: %2

    Ankette en çok oyu alan ilk 5 seçenek böyleydi. Sonuçların analizine geçmeden önce, kalan oyların nereye dağıldığını da söyleyelim. H1Z1, GTA Online: Motor Wars, Rust, Ring of Elysium, Arma 3, Rules of Survival, Realm Royale oyunlarının hepsi sadece %1 oranında oya sahipti.

    Listede %1'in altında kalan yapımlar ise Dying Light: Bad Blood, Ark: Survival of the Fittiest, Darwin Project isimli oyunlar oldu.

    Peki bu tablo bize neler söylüyor?

    Anlaşılan o ki PUBG, çoklu platformda bulunmasıyla çok sayıda oyuncuya hitap ettiği için hala en iyiler arasında zirvede. Elbette oyunların popülerlikleri bu seçimlere doğrudan etki ediyor. Nitekim ikinci sıradaki Apex Legends, bunun en büyük kanıtı. Çıktığı haftada 25 milyon oyuncuya ulaşan yapım, popülerliğin nasıl başarıya ulaştırdığını gösteriyor. Listedeki en yeni yapım olmasına rağmen, Battle Royale tanımını hayatımıza sokan PUBG'nin yarısı kadar oy aldığını görüyoruz.

    Listenin bir diğer kanayan yarası ise PUBG ile sürekli kıyaslanan Fortnite oluyor. Yapım, son 1 yılı aşkın süredir rekabet ettiği oyun sektöründe, artık oyuncuların gözünden düşmeye başladı. Ücretsiz olarak sunulması bile bu durumun önüne geçemiyor. En azından Webtekno'ya gelip oy kullanan oyunculara göre durum böyle.

    Ankete katılanların %5'i ise Battle Royale oyunlarını iyi bulmadıklarını söyledi. En iyiyi araştırdığımız bu ankete bile gelip, Battle Royale oyunlarını sevmediğini söyleyen insanlar var. Yapımcılar kesinlikle bu kitlenin varlığını dikkate almalı, bir furyaya kapılıp da oyuncuları küstürmemeliler.

    Battle Royale oyunları hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın. Anket sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerinizi de bekliyoruz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Call Of Duty Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title