Haberler

Voleybol Erkekler 2. Ligi

Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya'da Voleybol Süper Kupa maçlarını oynayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, sezona hazırlık açısından önemli maçlar oynadı. Bir üst lige yükselmeyi hedefleyen Kahramanmaraş Belediye'de genç oyuncuların hırs ve istekleri teknik heyeti sevindiriyor.

ÇOKYİĞİT: "LİGDE İYİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Takım kaptanı Kürşat Çokyiğit, ligde iyi işler yapacaklarına inandıklarını belirterek, "Biz yeni oluşan bir takımız. Geçmişte beraber olduğumuz arkadaşlarla toparlanıp, takımı daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Malatya'da Süper Kupa maçlarını oynadık. Burası bizim için çok iyi bir hazırlık dönemi oldu. Ben inanıyorum ki, ligde daha iyi işler yapacağız. En azından Play-off'a girip, lige yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Genç ve hırslı bir ekibiz. Kendimizi tanımamız açısından Süper Kupa maçları çok iyi oldu. Ben ileride daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

PAKSOY: "2. LİGDE İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Takım antrenörü Ahmet Paksoy ise yeni ve genç bir kadroyla 2. ligde yollarına devam edeceklerini söyledi.

Voleybol Süper Kupa grup maçlarının kendileri için iyi bir hazırlık dönemi olduğunu kaydeden Paksoy, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu anlamda Malatya grubundaki kupa maçları bizim adımıza çok iyi oldu. Güçlü rakiplerle karşılaştık" diye konuştu.

Paksoy, iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, "Genç ve hırslı oyuncularımız var. Bu anlamda 2. ligde iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma bu konuda fazlasıyla güveniyorum. Bizleri sonuna kadar destekleyen yönetimimize de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraş Ahmet Paksoy Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title