Haberler

Viranşehir'de Zirai Araziler Suya Kavuşacak

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 156 bin 160 dekar zirai arazi suya kavuşacak.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 156 bin 160 dekar zirai arazi suya kavuşacak.

Viranşehir Pompaj Sulaması 2. Kademe İnşaatı Bilgilendirme Toplantısı Viranşehir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Viranşehir Kaymakam Vekili Ufuk Akıl, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mesut Modalı, DSİ 152. Şube Müdürü Halil Uslu, Emlak Kamulaştırma Şube Müdürü Fethi Deniz, inşaat firması yetkilileri ile sulama kapsamında olan mahallelerin muhtarları katıldı.

Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İnşaatı boru döşeme, üzerindeki sanat yapıları, drenaj kanalları ile yaklaşım kanalları ve pompa istasyonlara değinen DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında katılımcılara bilgi verdi. Çalışmaların süratli bir şekilde bitmesi için mahalle muhtarlarının çalışmaları desteklemelerini isteyen Kasap işbirliği içinde sulama kapsamındaki arazilerin kısa sürede suya kavuşacağını ifade etti.

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları isteklerini dile getirerek çalışmalara gerekli desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Kaymakamı Ufuk Akıl, Viranşehir'in suya kavuşması bölgedeki toprakların daha da bereketleneceğini ifade ederek başta enerji sorunu olmak üzere bir çok konuda çözüm getireceğini söyledi.

Konu ile ilgili toplantıların ve işbirliğini devam edeceğinin altını çizen Akıl mahalle muhtarlarına, DSİ yetkililerine ve inşaat şirketi yetkililerine teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Viranşehir Halil Uslu Ufuk AKIL Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title