Haberler

Viranşehir'de Vatandaşlar Maaşlarının Bir Kısmını Devlete Bağışladı

Viranşehir'de vatandaşlar maaşlarının bir kısmını devlete bağışladı Viranşehir'de ABD'nin yaptırımına vatandaşlardan tepkiŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ABD'nin yaptırımlarına ve doların yükselişine tepki gösteren bazı vatandaşlar, maaşlarının bir kısmını devlet ekonomisine...

Viranşehir'de vatandaşlar maaşlarının bir kısmını devlete bağışladı

Viranşehir'de ABD'nin yaptırımına vatandaşlardan tepki

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ABD'nin yaptırımlarına ve doların yükselişine tepki gösteren bazı vatandaşlar, maaşlarının bir kısmını devlet ekonomisine destek için bağışladı.

ABD'nin Türkiye'ye karşı başlatmış olduğu yaptırımlar sonrası Viranşehir'de bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve ülke bütçesine destek olmak amacıyla maaşlarının bir kısmını devlete bağışladı.

Ekonomik darbeye karşı destek için maaşının bir kısmını bağışlayan Bahçelievler Mahalle Muhtarı İsa Kuş, "Ben bir mahalle muhtarı olarak bu süreçte devletimin ve cumhurbaşkanımın yanındayım. Üzerime düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Biz kuru ekmek, su yer yine onurluca yaşarız, lakin ezansız, imansız, vatansız ve bayraksız yaşamayız. Bunun İçin ekonomik olarak devletime destek olmak İçin muhtarlık maaşımın bi kısmını bağışladım" dedi.

Merkez Cami İmamı Fırat Kıdır ise yaptığı açıklamada, ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı ekonomik yaptırımlara karşı her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Spekülatif ekonomik ataklardan Türk milletinin korkmadığını belirten Kıdır, şöyle konuştu:

"Bu süreçte ben de bir imam hatip olarak devletimin ve cumhurbaşkanımın yanındayım. Üstüme düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Bizler kuru ekmek ve su olsa dahi yaşarız fakat ezansız imansız, vatansız ve bayraksız yaşayamayız. Bunun için devletimize ekonomik destek olmak için mal müdürlüğüne giderek maaşımın üçte ikisi olan 2 bin lirayı devlet ekonomisine katkı olsun diye hibe ettim. Esnaf arkadaşım gelirinin yüzde 20'sini, gazi arkadaşım ise maaşının yarısı olan bin lirayı bağışladı. Bizler her zaman devletimizin ve ülkemizin selameti için her türlü fedakarlığa hazırız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Amerika Birleşik Devletleri Viranşehir Şanlıurfa Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title