Haberler

Vicdanları sızlatan olay! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı

Güncelleme:

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde inşaat firması sahibi olduğu iddia edilen bir patron, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi koltuk yerine bagajda taşıdı. Durumu görenler ise olaya büyük tepki gösterdi.

Vicdanları sızlatan olay geçtiğimiz günlerde Gazipaşa ilçesinde yaşandı. İnşaat sektöründe iş yapan bir firma sahibi inşaatta çalışan işçiye iddiaya göre çalışırken giymek üzere ayakkabı aldı ama numarası küçük geldi. Bunun üzerine işçiyi mağazaya götürmek istedi.

YAPI MARKETE BAĞAJDA GELDİ, BAĞAJDA GİTTİ

Yapı marketin önüne gelindiğinde ön ya da arka koltuk yerine açılan bagajdan inen işçiyi görenler gözlerine inanamadı. Bagajdan inip yapı markete giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, tekrar bagaja bindi ve kapısı bir vatandaşın yardımıyla kapatıldı.

Vicdanları sızlatan olay! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı

PATRON: KENDİSİ BAĞAJA BİNMEK İSTEDİ

Görenlerin büyük tepkisine yol açan olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı. Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.

Vicdanları sızlatan olay! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı

Vicdanları sızlatan olay! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gazipaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

bay07:

işte hayat, ön koltukta temiz ve şık giyimli lüx aracın sahibi ayaklarını gere gere seyah ediyor .üstü kirli ve gariban olan bagajda iki büklüm seyahat etmeye çalışıyor.ikisininde çocukları vardır eşi dostu vardır.biri ön koltuktan inerken nekadar kasılıyordur.digeride bagajdan çıkarken biokadar eziliyordur.

50
1
yanıtYanıtla
Kadir Öztep:

Yazacak yorum bulamıyorum. Allah bildiği gibi yapsın

45
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Patronun insan olmadığı kesin. Ama Bence bagajdaki de patron yalakası kendi değerini bilmeyen biri. Ben bagaja binmem deseydi kimse bindiremezdi.

26
17
yanıtYanıtla
Leonidas:

Sonrada kovulurdu ne basit yapıştırdın yalaka kelimesini o senin dediğini beyaz yakalılar yapar buna emin ol! Bu işçi bu haliyle yalakalık yapacak durumda mı sence? Yalakalık yapsa bu halde olur mu sence?

yanıt27
yanıt0
Mustafa Levent:

işini yapıyorsan eşşek gibi değil insan gibi yapacaksın, onurunu ne çiğneyeceksin ne de çiğneteceksin

40
3
yanıtYanıtla
UĞUR BOSTANCI:

ULAN MADEM AYAKKABI LAZIM AYAKKABI NUMARASINI ALIP GETİRTİN İŞÇİNİN KÖLE OLDUĞU Bİ ÜLKEDE GERÇİ YAPMAZLAR

33
1
yanıtYanıtla
Yasar Ayan:

Emeğe ve emekçiye verilen değer işte bu. Sorsan dindarım der, namazlarda en ön safta yer alıyordur. Her geçen gün daha fazla, emekçinin sırtından, emek harcamadan zengin olmak özendiriliyor. O adamın emeği olmasa, kendi emeğinle o arabanın lastiğini alamaz ama o erdeme erişmemiş, ahmak.

22
8
yanıtYanıtla
civil ing:

Adamın dindarlığını nasıl anladın; konu nasıl namaza, dine geldi ? Erdemden bahsediyorsun, insanların davranışlarını dine,inanaca veya inançsızlığa bağlamak hangi erdemde var?

yanıt8
yanıt2
fırat coşkun:

eminim ki o işçi senden 100 kat daha temizdir terbıyesiz herif

28
1
yanıtYanıtla
taner ipek:

Ne araba ne de siz asla bu kadar kirlenemezsiniz artık

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title