Haberler

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Lig'e Veda Etti

Vestel Manisaspor, Kendi Sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 Mağlup Olarak Ligden Düşen 3. Takım Oldu. Karşılaşma Sonrası Vestel Manisasporlu Futbolcular Büyük Üzüntü Yaşarken, Taraftarlar Yönetimi ve Futbolcuları Protesto Etti. Öfkeli Taraftarları Polis Uzaklaştırdı.

Vestel Manisaspor, kendi sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak ligden düşen 3. takım oldu. Karşılaşma sonrası Vestel Manisasporlu futbolcular büyük üzüntü yaşarken, taraftarlar yönetimi ve futbolcuları protesto etti. Öfkeli taraftarları polis uzaklaştırdı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın Vestel Manisapor için bir ümit maçı olduğunu belirterek, "Biz de sadece çıkıp iyi mücadele edip, iyi futbol oynamaya çalıştık. Devre arasından beri iyi mücadele ettik. Bugün de bu mücadelemiz devam etti. Tabii ki Vestel Manisaspor için üzgünüz. Ancak bizim de bu maçları iyi bitirtmemiz lazım. En iyi şekilde oynayamaya çalıştık. Bu maçlardan bir tanesi de bugünküydü. Söylenecek bir şey yok. İkinci yarıda Kasımpaşa lige renk verdi düşmesine rağmen. Bundan dolayı hem takımımızı hem camiamızı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki sene tekrar Süper Lig'e çıkmaya çalışacağız. Kadroyu koruyacağız. Bir iki hafta sonra görüşmeler olacak.Vestel Manisaspor için üzgünüm. Bizim için de bir sevinç oldu" dedi.

Vestel Manisapor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, "Söylenecek fazla bir şey yok aslına bakarsanız. Bu takım 2. Lig'de şampiyon olurken yaşadığımız o onurun, hazzın, mutluluğun bugün küme düştüğü için tersini yaşıyoruz. Buna üzülmek yine bize maalesef nasip oldu. Bu anlamda da çok üzgünüm. Futbol adına bugün kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyorum. Haftalardır can çekişerek son haftalara kadar umudumuzu taşımanın isteği, arzusuyla oynamayı hedefledik ama maalesef son haftayı da yakalayamadık. Yapacak fazla bir şey yok şu an. Vestel Manisaspor camiası adına hakikaten üzgünüz. Bu oyuncularımız, teknik heyetimiz adına herkesten özür diliyorum. Bunu yaşamak gerçekten çok üzücü. Kelimelerin bittiği yerlerdeyiz şu an. Ama yapılacak çok fazla da bir şey yok. Hayat devam edecek tabii ki. Bir daha gözden geçirip bir takım şeyleri değerlendirmekte fayda var. 3 senedir bu takım küme düşmeyi son maçlarda kurtardı. Ama bugün kurtarmak nasip olmadı. O yüzden de bir daha baştan bir takım şeyleri yapılandırmak ve bir daha gözden geçirmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Herkese ve özellikle Vestel Manisaspor camiasına geçmiş olsun" diye konuştu.

Vestel Manisapor'un Kasımpaşa karşısında attığı tek gole imza atan Burak Yılmaz ise, "Bazı şeyleri başarabilmek için camianın bir arada olması lazım. Ama napalım kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki seneye tekrar Süper Lig'de Vestel Manisaspor olarak mücadele ederiz. Başarısızlığın sebeplerini kimseye yükleyecek değiliz. Bu başarısızlık hepimizindir. Hepimiz pay sahibiyiz. Ben kesinlikle şansızlık diyorum. İyi oynayıp galip gelmemiz gereken maçlar var. Hepimizin hataları oldu. Ne söylenebilir ki? Ne söylesek yanlış anlaşılacak. O yüzden fazla da yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Transferi konusundaki soruya Burak Yılmaz, "Bununla ilgili şimdi konuşursak arkamızdan şerefsiz diye bağırırlar. O yüzden bir şey söylemek istemiyorum. Her şeyi aman gösterecek" dedi.

Vestel Manisaspor'un tecrübeli file bekçisi Bülent ise, "Üzgünüz. Kimse bu durumda olmak istemez. Taraftar tepki gösteriyor haklı. Ama biz de futbolcular olarak buradan hem maddi hem manevi zararlı çıkıyoruz. En büyük hata bizde. Takım olarak. Bunun bir sürü sebebi var. Biz bireysel olarak iyi futbolculardan oluşan bir kadroya sahibiz, ama en büyük sıkıntımız ne yazık ki takım olamamak. Bunun sıkıntısını çektik. Hayırlısı olsun, üzgünüz." diye konuştu.

(MY-ÖA-İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title