Haberler

DHA YURT BÜLTENİ - 21

Güncelleme:

Velayeti annesindeki bebeğini '1 saatliğine' diye alıp, kaçırdıAFYONKARAHİSAR'da M.T., velayeti annesinde olan 2,5 aylık oğlu E.T.'yi 1 saatliğine görmek için aldığı sırada kaçırdı.

Velayeti annesindeki bebeğini '1 saatliğine' diye alıp, kaçırdı

AFYONKARAHİSAR'da M.T., velayeti annesinde olan 2,5 aylık oğlu E.T.'yi 1 saatliğine görmek için aldığı sırada kaçırdı. Annenin şikayeti üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, uzun uğraş ve yoğun araştırmalar sonucu M.T.'yi Antalya'da yakalayıp gözaltına alırken, bulunan E.T. bebeği de annesine teslim etti.

Merkeze bağlı Çayırbağ beldesinde oturan eşi H.T. ile boşanma aşamasında olan M.T., velayeti annesinde olan oğlu E.T.'yi icra memurları aracılığıyla 12 Eylül tarihinde 1 saat süreyle teslim aldı. Ancak sürenin sonunda M.T., bebeği annesine teslim etmedi. Anne H.T.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, babası tarafından kaçırılan E.T.'nin bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırma ve soruşturma sonucunda E.T.'nin olayı gerçekleştirmek için araç kiraladığı belirlendi. M.T.'nin, bu araçla durakladığı 22 nokta ve bebeği götürmüş olabileceği aile bireyleri, yakın akraba ve yakın çevresi üzerinde araştırmalar yoğunlaştırıldı.

33 adreste kontroller yapan jandarma ekipleri, ilk etapta baba M.T.'nin kaçıp saklanmasında yardım edebilecekleri değerlendirilen yakın akrabalarına ait 6 adrese 15 Eylül günü baskın yaptı. Ekipler, baba ve bebeğin izine rastlayamadı. Şüpheli babanın kullanabileceği sosyal medya adresleri, araç plakası ile kamera kayıtları ve jandarma veri tabanlarında yapılan derinlemesine incelemede, M.T.'nin bebeği akrabalarının oturduğu Antalya'ya kaçırmış olabileceği değerlendirildi. Antalya'da yürütülen araştırma neticesinde, M.T.'nin saklanabileceği düşünülen Antalya'nın Elmalı ve Muratpaşa ilçelerinde iki adres tespit edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleriyle irtibat kurularak 17 Eylül günü eş zamanlı iki adreste arama yapıldı. Ancak M.T. ve E.T. bebek bulunamadı.

Jandarma ekipleri ısrarlı takibini sürdürerek, M.T. ve bebeğinin Manavgat ilçesinde bir evde saklandığını belirledi. Bu eve baskın yapan jandarma ekipleri M.T.'yi yakalarken, bebek E.T.'yi de buldu. Baba ile kaçırdığı oğlu, Afyonkarahisar'a getirildi. M.T. gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatılırken, bebek ise annesine teslim edildi.

'JANDARMADAN ALLAH RAZI OLSUN'

Afyonkarahisar'da velayeti kendisinde olan 2,5 aylık oğlu E.T.'yi 1 saatliğine görmesi için verdiği eşinin kaçırdığı, daha sonra jandarmanın uzun uğraşlar sonucu bulup kendisine teslim ettiği anne H.T., bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Bulunduktan sonra kadın jandarma personelinin şefkat ve dikkatle baktığı bebek E.T., daha sonra karakola gelen annesine teslim edildi. Anne H.T. ile bebeğinin kavuşma anları duygulandırdı. Bebeğini yeniden kucağına alan H.T., "Bugün evladıma kavuştum. Jandarmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Evladıma kavuşturdular beni. Hepsinden Allah razı olsun. Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title