Haberler

Velayet Savaşı Başlıyor! Kaan Tangöze, Seçkin Piriler'e Velayet Davası Açacak

Güncelleme:

Kaan Tangöze, 24 Kasım Cumartesi günü hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile nikah masasına oturuyor. Kaan Tangöze, evliliğin ardından iki oğlunu kendisine göstermeyen eski eşi Seçkin Piriler'e velayet davası açacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre eşi 'i ile aldattıktan sonra hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile evlenmeye karar veren Duman grubunun solisti rockçu , evliliğin ardından eski eşi Seçkin Piriler'e iki oğlu için velayet davası açacak.

ÇOCUKLARINI GÖSTERMİYOR

Kaan Tangöze tarafından aldatılan Seçkin Piriler 2016 yılında evliliğini bitirmişti. Kıvılcım Ural'ın hamile olduğunu öğrenen Piriler'in yıkıldığı ve yakın arkadaşlarına hala Kaan'ı sevdiğini söylediği haberleri çıkmıştı. Hamilelik haberi sonrasında Seçkin Piriler'in, çocuklarını Kaan Tangöze'ye göstermemeye başladığı iddia edilmişti.

Velayet Savaşı Başlıyor! Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e Velayet Davası Açacak

Piriler'in kendisine çocuklarını göstermemesine sinirlenen Tangöze'nin, önümüzdeki Cumartesi günü gerçekleşecek nikahın ardından velayet davası için soluğu mahkemede alacağı öne sürüldü.

Velayet Savaşı Başlıyor! Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e Velayet Davası Açacak

Velayet Savaşı Başlıyor! Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e Velayet Davası Açacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kıvılcım Ural Bora Füzesi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Ne demek göstermemek:

Kadın çocukları koruyor, adamın yaşantısı yaşantı değil, çocukların psikolojisi bozulur.

59
0
yanıtYanıtla
NURCAN:

AH SEÇKİN ÜZÜLÜYORUM BU KIZA BİR TÜRLÜ BU TRAVMAYI ATLATAMADI GİTTİ. KIZIM SENİN BİR TEK KOCAN MI VARDI??SENİN YAVRULARIN VAR BIRAK NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER DE SEN ÇOCUKLARINLA MUTLU OLMAYA ÇALIŞ. ÇOCUKLARINI DA KOZ OLARAK KULLANMA ONLARA DA YAZIK

9
1
yanıtYanıtla
sanane:

Allah aşkına bu yaratık adamın neresini hala seviyorsun ya bırak kurtulmuşsun işte

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben hayır diyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Çözümü basit:

İki çocuk var, biri ona biri ona. Arada da ziyaret hakkı. Mübaşir çağır sonrakini.

0
1
yanıtYanıtla
Mübaş:

Kalk kendin çağır uşağın mıyım. Zaten sen hakim değilsin. Olsan da burası mahkeme değil. Olsa da ben mübaşir değilim.

yanıt1
yanıt0
Oooooooooo:

Utanmaz Adam kadina yasattigin stres yetmedimi sen o cocuklari haketmiyorsun gormeyi bile dostunun cocuguyla oyalan

1
0
yanıtYanıtla
Yok ya:

Evcilik oynar gibi zırt pırt çocuk yapma ne ya. Her şey maddiyat mı?

0
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Seçkin haklı halada seviyor çocuklari göstermemekle onun canını yakmak istiyor hepsi bu ah seçkin ah

0
0
yanıtYanıtla
Abuzittin:

Seçkin piriler oldum olası aşığım sana... ne buldun da gittin o adama bilmiyorum ki...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title