Haberler

Vatanım Sensin'de Dağıstanlı'nın Ağabeyini Vurduğu Sahne, Çerkesleri Çıldırdıttı

Güncelleme:

Yeni sezonuna geçen hafta başlayan Vatanım Sensin'de Dağıstanlı'nın ağabeyini vurduğu sahne Çerkesleri ayağa kaldırdı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin'in geçen haftaki bölümünde yer alan bir sahne ortalığı karıştırdı.

DİZİYE TEPKİYE YAĞDI

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre Vatanım Sensin dizisinin geçen haftaki bölümünde Ufuk Bayraktar'ın canlandırdığı 'Dağıstanlı', İngiliz casusu olduğu ve vatanına ihanet ettiği için ağabeyi Refik'i öldürdü. Çerkesler, bu sahnenin yayınlanmasının ardından diziye tepki yağdırdı.

REŞİT BEY'İN KIZI ŞİKAYET ETTİ

Dizide anlatılan döneme bakıldığında; 'Dağıstanlı' karakterinin aslında Çerkes Ethem olduğu, öldürdüğü abisi 'Refik Bey'in de milletvekili Reşit Bey olduğu anlaşılıyor. Reşit Bey'in kızı ve Çerkes Ethem'in yeğeni olan 82 yaşındaki Güner Kuban, dizideki bu olayın ardından savcılığa şikayette bulundu.

ONLARI SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRECEĞİM

Bodrum'da yaşayan ve ailesi hakkında 'Bir Vatan Aşkına-Çerkes Ethem ve Ailesinin Gerçek Öyküsü' adlı bir kitap yazan Güner Kuban, "Bize bunları yaşatanların burunlarından her şeyi fitil fitil getireceğim" dedi. Kuban; amcası Çerkes Ethem ve babası Reşit Bey'in, TBMM'nin 30 Mayıs 2016'da aldığı kararla vatan haini olmadıklarının ispatlandığını hatırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ufuk Bayraktar Ömer Karahan Kanal D TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ÇERKESOĞLU:

BAŞLIĞA BAK HABERE BAK. HANGİ ÇERKESLERİ ÇILDIRTTI. BİR KİŞİNİN KONUŞMASINI HABER DİYE VERİYORSUNUZ YA. PES

21
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

1900 lü yılların ilk dönemlerinde vatan hainiydiler sıkıntı yok bence. dizi 2016 yı konu almadığından meclisin aldığı kara diziyi bağlamaz. .

15
2
yanıtYanıtla
çerkezoğlu:

ne vatan hainliklerini gördün

yanıt1
yanıt0
SEOAMO:

Biz çerkesler olarak bu durumdan çok üzüntü duymadık çünkü çıldırmadık. Bence böyle haberlerle çerkesleri medya üzüyor.

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

flim on numara herkes işine baksın

10
1
yanıtYanıtla
şimal star:

dizinin başrolündeki adama bakın ne bekliyorsunuzki herşey olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title