Haberler

Varto'da Öldürülen PKK'lı Kevser Eltürk İçin Nusaybin'de Yürüyüş Yapıldı

Muş'un varto İlçesi'nde geçen ağustos ayında çıkan çatışmada öldürülen 'Ekin Van' kod adlı PKK'lı Kevser Eltürk'e ait olduğu iddia edilen çıplak bir fotoğrafın sosyal medyada yayımlanması Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde yürüyüşle protesto edildi.

Muş'un varto İlçesi'nde geçen ağustos ayında çıkan çatışmada öldürülen 'Ekin Van' kod adlı PKK'lı Kevser Eltürk'e ait olduğu iddia edilen çıplak bir fotoğrafın sosyal medyada yayımlanması Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde yürüyüşle protesto edildi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Nusaybin İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüş, parti binası önünde başladı. Aralarında HDP milletvekilleri Gülser Yıldırım ve Enise Güneyli'nin de bulunduğu grup, pankartlarla Kader Ortakkaya Parkı'na yürüdü. Burada konuşan HDP milletvekili Gülser Yıldırım sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla insanlık onurunun ayaklar altına alındığını belirterek, "İnsanlıktan nasibi almamış DAİŞ zihniyeti kadın bedenini çıplak hale getirerek, fotoğraflarını çekiyor ve sosyal medyada paylaşıyor" dedi.

Açıklamanın ardından Lozan Caddesi'ne oturan grup, 5 dakikalık oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapattı. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu arada Varto'da öldürülen PKK'lı Kevser Eltürk'e ait olduğu ileri sürülen çıplak fotoğrafla ilgili Muş Valiliği'nin soruşturma başlattığı belirtildi. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Varto Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (10)

ses:

Bide kod adları var..kimbilir nasıl kandirildılar

5
12
yanıtYanıtla
sait:

tamam müslüman düşmanı bile olsa bu muameleyi yapmaz, uygun değil, ancak bu işin asıl suçlusu pkk ve yandaşlarıdır. o kızı dağa kim çıkardı. askere polise kim kurşun sıktırdı. türk-kürt kardeştir. pkk ve yandaşları kalleştir. ayrıca pkk denen hainlerin karnında bebeğiyle kaç kadını, kadın öğretmeni, asker-polis eşini katlettiğini hatırlayalım lütfen. pkk lıların şimdi mi aklına geldi insan hakları

5
3
yanıtYanıtla
Süleyman osmanlı:

Bu insanlık değil diye cevap yazan PKK li turk askerini yıllardan beri vuruyorlar da sizinki insanlikmi Türkiye barış isdedi PKK hayır dedi turkiyenin dosdu turkdur başkada yokdur

yanıt0
yanıt0
Derya deniz:

Ya o kadinin vurduğu adamlarin kadinlari kızları...onlarin acıları onlar icinde bu insanlar sokaga çıkıyormu!!!

4
0
yanıtYanıtla
osmanlı:

leşş leşş atın lağam çukuruna

1
1
yanıtYanıtla
fark etmez:

Bu bayrak hepimizin bunu hep beraber kazandik kardeşlerim unutulmaz ki

0
0
yanıtYanıtla
hakikat:

hdp yalancıdır he r fırsatta yakan yıkan hain diyen öteleştiren zihniyet daişten farksızdır bu ekin wan denilen militan kadınında katili asıl onlardır eğer onu kandırıp çatışmaya sürmeseler b şekilde bir sonu olmayacaktı . . isterdikki adil olsunlar ama diyarbakırda 6-7 ekimde yaptıkları katliamı unuttular bıçaklama var silahla yaralama var balkondan atma var yerde ölüyu sürükleme var benzin dökerek yakma var aracla üstünden geçmek var binaları tarama yakma işyerlerini soyma atm soyma etek

0
0
yanıtYanıtla
hakikat:

pis denilecek ne varsa var . . ama yinede insan olarak bi müslüman olarak bu şekilde karşıyım evet kadın teroristtir çatıştınız öldürdün bırak ölüye zulum yoktur . . zulmun her türlüsüne karşıyız biz kendimize istemediğimizi başkasına da istemeyiz. . bunu pols veya kendileri kim yapmıssa insanlıktan cıkmıs yazık. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kopekler gıbı yasarsan kopekler gıbı olmeyı hakedersın

0
0
yanıtYanıtla
selman:

Hemiz hane ademin ogullariydik hercek aslimizi unuttuk dogruolan budur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title