Haberler

Valiler arasındaki "Anadolu Aslanı" atışması gülümsetti

Güncelleme:

İki şehrin iki simgesi haline gelen, heybetleri ile kendilerine hayran bırakan ve her ikisi için de 'Anadolu Aslanı' sıfatı kullanılan Kangal köpeği ile Aksaray malaklısı, Twitter'da valilerin tatlı-sert atışmasına konu oldu.

Sivas Valisi Salih Ayhan ile Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu arasında Kangal köpeği ve Aksaray malaklısı için kullanılan "Anadolu Aslanı" ifadesi nedeniyle sosyal medyada gülümseten bir atışma yaşandı.

"SİVASLI KARDEŞLERİM ALINMASIN"

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sosyal medya hesabından "Sivaslı kardeşlerim alınmasın ama 'Anadolu Aslanı', Aksaray malaklısıdır" paylaşımında bulundu.

Valiler arasındaki 'Anadolu Aslanı' atışması gülümsetti

"HER ŞEY CÜSSE OLSAYDI ORMANIN KRALI FİL OLURDU"

Sivas Valisi Salih Ayhan ise Aydoğdu'ya cevaben yaptığı paylaşımda, "Neden alınalım Sayın Valim, Sivaslılar bilir ki her şey cüsse ile olsaydı ormanın kralı aslan değil, fil olurdu. Sağlık, afiyet diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Valiler arasındaki 'Anadolu Aslanı' atışması gülümsetti

Valiler arasında yaşanan "Anadolu Aslanı" atışması paylaşımı, kısa sürede büyük beğeni topladı. Atışmaya Demir Grup Sivasspor Kulübü de "goool" ifadeleriyle katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hamza Aydoğdu Salih Ayhan Aksaray Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (24)

Doğrucu vatandaş:

Sivas Kangalı ve Aksaray Malaklısı. Anadolumuzun 2 cengaver değeri. Mutlaka korunması, kollanması ve doğru fayda için çalışılması gerekmektedir. Harikasınız.

40
8
yanıtYanıtla
ALFANZO:

Vali gibi bir makamda olan birisinin dil bilgisi sıfır. Her şey ayrı yazılır. .

20
25
yanıtYanıtla
ASLINDA:

Birincisi, ''vali'' bir makam değildir. ''Valilik'' bir makamdır. İkincisi'' vali gibi bir makamda olan birisinin'' cümlesinden sonra virgül konur. Üçüncüsü ''''Her şey ayrı yazılır'' cümlesinden sonra iki tane art arda nokta koyulmaz. Dördüncüsü de ALFANZO değil ALFONSO dur. ÇOK ŞEY BİLİYORUZ AMA ASLINDA YANLIŞ BİLİYORUZ.

yanıt51
yanıt5
Xxx:

Çok biliyorsun ama zır cahilsin

yanıt3
yanıt5
adamın biri:

keşke bütün devlet kadrolarındakiler sizin gibi naaifçe atşabilmeyi bilse.

36
7
yanıtYanıtla
Nurettin:

Koskoca iki vali goy goy yapıyor sokakta fakir fukara onca insan var Recep Yazıcıoğlu az halkın sorunlarıyla ilgilenseniz ve işinizi yapsaniz olmaz mi

19
20
yanıtYanıtla
YAW HE HE:

Ya arkadaş bunlar hoş görüntüler. İki güzel muhabbet oldu mu hemen acıtasyona bağlıyorsunuz. Milletin moralini bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz şu öldük bittik yandık modundan çıkın artık güzel şeyleri de görmeye gayret edin. . . .

yanıt34
yanıt1
RAMBO:

IKISIDE OLSUN BIZIM OLSUN . .

31
7
yanıtYanıtla
bam bam:

Aferim de sende bizim olsaydınya, Rambo ne la

yanıt7
yanıt7
Ali:

İki köpekte sizin olsun sıkıntı yok

yanıt8
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title