Haberler

Vali Yurdakul için veda yemeği -

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle merkeze alınan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul için verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle merkeze alınan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul için verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Tatvan'daki bir otelde düzenlenen veda yemeğinde davetlilere Vali Yurdakul için hazırlanan slayt izletildi. Kentte görev yaptığı süre içerisinde çekilen görüntüleri izleyen Vali Yurdakul ve bazı davetlilerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Slayt gösteriminin ardından konuşan Vali Yurdakul, Bitlis'in hayatında dönüm noktası olan bir şehir olduğunu söyledi. Bitlis'te birçok projeyi hayata geçirmeye çalıştığını anlatan Vali Yurdakul, şöyle konuştu:

"Bunlar arasında termal oteller, turizm ve jeopark projeleridir. Artık sizlerden tek ricam bu projelerin hayata geçirilmesi için çalışmanızdır. Bitlis'te görev yaptığım süre içinde hızlı olmaya çalıştım. Bakın acele etmesek bu kadar kısa sürede bu projelerimizi hayata geçiremezdik. Yeni gelen valimize de bu tür bilgileri vereceğim. Bu projelerde aksama olursa ben hakkımı sizlere helal etmem. Benim hayatımı iki büyük şahsiyet ve bir şehir değiştirdi. O iki şahsiyet Bitlisli ve o şehir ise Bitlis. "

Yurdakul, konuşmasının ardından davetlilerle vedalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yemeğe, Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, il ve ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Veysel Yurdakul Tatvan Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title