Haberler

Vali Yardımcısı Leblebicier, Varto'ya Voleybol ve Basketbol Sahası Yaptırdı

Muş'un Varto İlçesinde Kaymakamlık Görevini Sürdüğü Dönemde Sazlıca Köyü İlköğretim Okulu'na Voleybol ve Basketbol Sahası Yapma Sözü Veren Okan Leblebicier, Vali Yardımcılığı'na Atandıktan Sonra Sözünü Yerine Getirdi.

Muş'un Varto ilçesinde kaymakamlık görevini sürdüğü dönemde Sazlıca Köyü İlköğretim Okulu'na voleybol ve basketbol sahası yapma sözü veren Okan Leblebicier, Vali Yardımcılığı'na atandıktan sonra sözünü yerine getirdi.

Sazlıca Köyü İlköğretim Okulu'na basketbol ve voleybol sahası yaptıran Vali Yardımcısı Leblebicier, açılış törenine katılarak sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Vali Yardımcısı Leblebicier, sözünü yerine getirmekten dolayı büyük bir rahatlığa kavuştuğunu ve her iki spor tesisinin 19 bin YTL'ye mal olduğunu söyledi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Gülay Güllü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yavaş ile çok sayıda öğrenci katıldı.

(FÇ-AKK-Y)

03.12.2007 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title