Haberler

Vali Lekesiz, Asyad Yöneticilerini Ziyaret Etti

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ASYAD) yöneticilerini ziyaret etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ASYAD) yöneticilerini ziyaret etti.

Vali Lekesiz, dernekte yaptığı konuşmada, Hatay'da yüzyıllardır sevgi, barış ve hoş görünün hakim olduğunu, farklı inanca mensup insanların uyum ve ahenk içinde yaşadıklarını belirtti.

Hatay Devleti'nin 40 kişiden oluşan Millet Meclisi'nde Türk, Arap, Sünni, Alevi, Hristiyan, Ermeni ve her kesimden insan olduğunu ve oy birliği ile Türkiye'ye katılma kararı aldıklarını hatırlatan Lekesiz, şunları kaydetti:

"O zamanki Hataylıların sloganı da 'Ben, sen, o yok, biz varız' idi. Dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, inanç, din, mezhep ayırımı gözetmeksizin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları eşittir. Her bir vatandaşımız Türkiye Cumhuriyeti'nin şerefli bir üyesidir. Burası hepimizin ortak yurdu. Hep beraber bu ülkeyi, bu ili buralara taşıdık. Bundan sonra daha güzel günlere taşıyabilmek için de çelik gibi bir birlik beraberlik şart. Bu, olmazsa olmazımızdır."

Ziyarete, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili İzzettin Emre, Çekmece Belediye Başkanı Cafer Özenir, ASYAD Başkanı Tevfik Erkek, Antakya Fırıncılar Odası Başkanı Semih Ezdeşir, Sümerler, Akdeniz, Gazi ve Armutlu Mahalle muhtarları, ASYAD Başkan Yardımcısı ve üyeler de katıldı.

Muhabir: Emin Sansar / Salim Taş

Yayıncı: Ali Güreli - HATAY

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Celalettin Lekesiz Celalettin Lekesiz Armutlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title