Haberler

Vali Kızılcık'ın Eşi, Yaşlı Kadını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Düzköy ilçesinde yaşayan yaşlı kadını evinde ziyaret etti.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Düzköy ilçesinde yaşayan yaşlı kadını evinde ziyaret etti.

Sema Kızılcık, Düzköy ilçesi Çiğdemli köyünde oturan ve Trabzon'daki birçok sosyal etkinlikte ve Trabzonspor'un maçlarında kendine özgü giyimi, arkasındaki sepeti, elindeki yün örgüsü, Trabzonspor forması ve kaşkoluyla yer alan Hamdiye Asan'ı (71) evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan ve İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras'ın eşi Yeşim Aras'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Kızılcık, Asan'ın yaşadığı evdeki bazı eksikliklerin giderilmesi için kendisine yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Asan ise Kızılcık'ın sürpriz ziyaretinden mutlu olduğunu ifade ederek, "Hanımefendi beni Trabzon'da ne zaman görse halimi, hatırımı soruyor ve bana yardımcı oluyor. Bende kendisini köyüme davet etmiştim. Geleceğine söz vermişti. Bugün de sözünü tutarak beni ziyaret etti. Ne kadar mutlu olduğumu ifade edemiyorum" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Recep Kızılcık Sema Kızılcık Çiğdemli Düzköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title