Haberler

Vali Günaydın Küre'de İftar Yemeğine Katıldı

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Küre İlçesi’ni ziyaret ederek, Etibakır A.Ş. iftar yemeğine katıldı.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Küre İlçesi'ni ziyaret ederek, Etibakır A.Ş. iftar yemeğine katıldı.

Küre Etibakır A.Ş. tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine katılmak üzere Küre İlçesi'ne ziyarette bulunan Vali Günaydın,Cengiz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Cengiz,Etibakır A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Tezcan,Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Asım Akbaş,Yeraltı Üretim Müdürü Kazım Küçükateş tarafından karşılandı.

Yapılan kısa sohbetin ardından,protokol masasına oturarak iftar açan heyette Vali Şehmus Günaydın yanısıra;Kastamonu İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan,Karayolları 15.Bölge Müdürü Sami Uyar,Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer,Defterdar Vekili Ali Ateş eşlik etti.

Küre Kaymakamı Şahin Kazancı ve Küre Belediye Başkanı Kamil Aydın'ın da yer aldığı iftar yemeğine ayrıca, her ay bölge toplantısının yapıldığı Cengiz Holding İşletme Yöneticileri'nin bu ay ki toplanma merkezi Küre İlçesi olması nedeniyle işletme müdürleri de iştirak etti. İftar yemeğinin ardından, edilen sohbetler sonrasında Vali Günaydın ve beraberindeki heyet yaklaşık 2,5 saat kaldığı ilçeden ayrıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeref Cengiz Kastamonu Küre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title