Haberler

Vali Erden Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Erden, İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Atasorkun ile birlikte merkeze bağlı Mesudiye, Bozköy, Aşağı Karacahisar, Çamyuva, Baltalı, Ayrancı, Küçükler köylerinde sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceledi.

İl genelinde herhangi bir yerleşim yeriyle merkez arasında ulaşım sorunu yaşanmadığını ifade eden Erden, köylerde yaşayan vatandaşların günlük yaşantılarını kesintiye uğratmadan rahat bir şekilde il ve ilçelere ulaşımlarının önemli olduğunu söyledi.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Erden, şöyle konuştu:

"Bu yıl  26,3 kilometre birinci kat asfalt yapımı için 2 milyon 132 bin lira,  86,3 kilometre ikinci kat asfalt yapımı için 1 milyon 299 bin lira, 246 kilometre stabilize kaplama için ise 1 milyon 196 bin lira olmak üzere toplam 4 milyon 627 bin lira ödenek kullanıldı. Bunun yanı sıra 3 milyon 397 bin lira ile köylerimize 158 bin metre kare kilitli parke taşı döşendi.

Yol yapım ve genişletme çalışmları sürüyor. Kimse köylerde yaşıyoruz diye mağdur olmamalı, iyi günde kötü günde köylerimiz de kentlerimiz gibi kolay ulaşılabilir olmalı. Uşak İl Özel İdaresi yaz boyunca yollarımızın tamir ve bakımlarını gerçekleştirdi. Yeni yol yapımı ve genişletme çalışmalarıyla da Uşak'ın en uzak köyü ile ulaşımında herhangi bir sorun kalmamıştır." - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ufuk Erden Mesudiye Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title