Haberler

Vali Düzgün'den Mülki İdare Amirlerine "İdareciler Günü" Yemeği

Kayseri’de görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Orhan Düzgün ile eşi Gül Düzgün’ün ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kayseri'de görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Orhan Düzgün ile eşi Gül Düzgün'ün ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Kayseri'de görev yapan Vali Yardımcıları ile 15 İlçe Kaymakamı eşleri ile birlikte katıldı.

Vali Düzgün, yaptığı konuşmada, "Değerli Meslektaşlarım' diye hitap ettiği Mülki İdare Amirleri'nin '10 Ocak İdareciler Günü"nü kutlayarak, Kayseri'nin idaresinde devlet adına fedakarca görev yapan meslektaşları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her yıl 10 Ocak tarihinin Türk İdareciler Günü olarak kutlandığını ve bu günde Mülki İdare Amirliği mesleğini yürütenlerle bir araya gelmeye çalıştığını ifade eden Vali Düzgün, idarecilerin devlet çarkının işlemesindeki önemine dikkat çekerek, 'Mülki İdare sistemi, Türk İdare sisteminde önemli ve kritik bir yere sahip. Bizler vatanına, milletine hizmet etmek için her şart ve koşulda Türkiye'nin dört bir tarafında görev yapmış kişileriz. Bütün arkadaşlarımın yüksek moral ve motivasyonla, gayretle ve şevkle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına devam etmelerini arzu ediyorum' dedi.

Mülki İdare Amirleri adına konuşan Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç ise, Vali Düzgün ile eşi Gül Düzgün'ün, kendilerine ve eşlerine her zaman destek olduğunu belirterek, İdareciler Günü vesilesiyle düzenlenen yemekte bulunmaktan dolayı meslektaşlarıyla birlikte mutluluk duyduklarını söyledi.

Aygenç, Mülki İdare mesleğinin öneminden ve onurundan bahsederek, 'Kayseri'de görev yapan ben ve meslektaşlarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Sayın Valimiz önderliğinde azim ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz' dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Erdoğan Aygenç Gül Düzgün Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title