Haberler

Vali Coş'a Veda Töreni

Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Vali Hüseyin Avni Coş için Sakarya'da veda töreni düzenlendi.

Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Vali Hüseyin Avni Coş için Sakarya'da veda töreni düzenlendi.

Coş, valilik makamında gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, Sakarya'ya hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Hizmet döneminde paydaşlarıyla, kuruluşlarla, siyasi partilerle, milletvekilleriyle ellerinden gelen en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Coş, şunları kaydetti:

"Sakarya'nın sorunlarını çözmek, yaşam endeksini geliştirmek için gayret sarf ettik. Sakaryamız üretimde, istihdamda ve ihracatta son zamanlarda şampiyonluğu kimseye bırakmıyor. Sakarya 15 Temmuz'da da destan yazdı. O süreci çok şükür can kaybı olmadan atlatma imkanını elde ettik. Ferasetli bir tavır gösteren Sakaryalı hemşehrilerime bu vesileyle tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. O günden bugüne kadar üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdik. Bir nöbet değişimi söz konusu. Mahkeme kadıya mülk değildir. Hepimiz gelip geçiciyiz, baki olan Allah'tır."

Sakarya'da doğanın, tarım arazilerinin korunması, kentleşme ve sanayileşme baskıları karşısında verimli tarım arazilerinin heba edilmemesi konusunda özenli tavırlar sergilediklerini vurgulayan Vali Coş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eğitim konusunda da başarılı çalışmalar yaptık. Bize Sakarya'ya hizmet imkanı veren başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün devlet erkanına bu vesileyle teşekkür ediyorum. Sakarya'ya, Sakaryalılara hizmet etmek bir onurdur. Bir hizmet değişikliği ile yeni bir vali arkadaşımız göreve başlayacak. Çok kıymetli bir meslektaşımız. Ona da başarılar temenni ediyorum. Bize gösterdiğiniz destek ve dualarınızı meslektaşımız, kıymetli arkadaşımız İrfan valime de göstereceğinize eminim. Ona da bu vesileyle yüce Allah'tan başarılar temenni ediyorum. Önemli olan Sakaryalıların huzuru ve mutluluğudur. Sizleri çok seviyorum. Sizlerin şahsında tüm Sakaryalı hemşehrilerime arz-ı veda ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Dostluğumuz, kardeşliğimiz bakidir."

Coş, dana sonra askeri mangayı selamladı ve törene katılanlarla vedalaştı.

Törene, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Sakarya AK Parti Milletvekili Mustafa İsen, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, CHP İl Başkanı Ayça Taşkent, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bürokratlar, sivil toplum temsilcileri, valilik personeli ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Coş Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title