Haberler

Vali Atik, Eruh İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Eruh ilçesinde incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek ile birlikte, Siirt'in Eruh ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vali Atik ve beraberindeki heyet ilk olarak, Eruh kaymakamlığını ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Murtaza Dayanç'tan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Atik, "Eruh'un değişen yüzünü görüyoruz. Kayyum belediyemiz, halkımıza yeni ve kaliteli hizmet sunma noktasında büyük bir çaba harcamakta ve birçok projeyi hayata geçirmiş bulunmaktadır. Amacımız huzur ve güven içinde, Eruh ilçemizi kalkındırmak ve vatandaşlarımızın hayat şartlarını daha da yükseltmektir" dedi.

Vali Atik, daha sonra Eruh Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulda sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Atik, beraberinde getirdiği kitap ve çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıttı. Eğitimin önemine değinen Vali Atik, Eruh'un terörle değil, eğitimle kültürle, sanatla ve güzel hizmetlerle anılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Vali Atik, İlçe Kaymakamlığınca SODES kapsamında yürütülen yöresel şal-şapik dokuma atölyesini ziyaret etti. Atölyeyi gezerek, inceleyen Vali Atik, Atölye çalışanları ile sohbet ederek, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Atik, kentte önemli bir kültür mirası olarak gördüğümüz "Şal-Şapik" kumaşının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını gerektiğini belirterek, atölyeye destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Atik daha sonra ilçe merkezinde vefat eden "İsmail Yıldız" adlı vatandaşın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Atik, Eruh Çarşı Camii taziye evinde Yıldız ailesine başsağlığı ve sabır diledi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Yavuz Fuat Atik Siirt Eruh Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title