Haberler

V. Uluslararası Akademik Forum 2018 Anadolu'da

V. Uluslararası Akademik Forum 2018, Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayanışma Vakfı (MÖDAV) ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) işbirliği ile "Gerçek Zamanlı Güvence Modeli Olarak Sürekli Denetim ve Sürekli İzleme" temasıyla Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

V. Uluslararası Akademik Forum 2018, Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayanışma Vakfı (MÖDAV) ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) işbirliği ile "Gerçek Zamanlı Güvence Modeli Olarak Sürekli Denetim ve Sürekli İzleme" temasıyla Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

İş dünyasının akademik dünya ile bağını güçlendirmek, karşılıklı işbirliğinin kapsamını ve yönünü belirlemek amacıyla gerçekleştirilen forum, iki yılda bir düzenleniyor. Anadolu Üniversitesi bu yıl 11 Mayıs tarihinde 5.'si düzenlenecek olan Uluslararası Akademik Forum'u Prof. Dr. Melih Erdoğan'ın dönem başkanlığı ile 2016 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden devralmıştır. Ayrıca bir sonraki Akademik Forum'u da Yunanistan'a devredecek. Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016'da tüm gün sürecek etkinlikte, sabah Türkiye İç Denetim Enstitüsü Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun'un Uzun Lafın Kısası isimli karikatür sergisi ile açılış yapılacak. Öğle arasından sonra ise klasik müzik dinletisi ile başlayacak etkinlikte ayrıca Mesleki ve Akademik Saygı ödül töreni yapılacak. Akademik Forum'da, Dubai-Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü Akademik İlişkiler Komitesi ile ve Londra-ACCA Global Londra Ofisi'nden Denetim ve Güvence Başkanı ile canlı bağlantılar yapılacak. İki forumun yer alacağı etkinlikte, ilk forumda denetim dünyasındaki gelişmeler bağlamında iç denetimin yeni boyutları, ikinci forumda ise sürekli güvence için, sürekli denetim ve sürekli izlemenin eşgüdümünün nasıl sağlanacağı, konuların uzmanlarınca tartışılacak. Ayrıca forumda yer alan 2 bildiride genç denetçiler, denetime ve geleceğe bakışlarını paylaşacaklar. Diğer bildiride de siber tehdit ortamı denetimi anlatılacak. Çok sayıda akademisyen ve iç denetçinin katılımının beklendiği etkinlikte Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki üniversitelerin denetim kulüplerinden öğrenciler de yer alacaklar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Anadolu Üniversitesi Kamil Uzun Türkiye Londra Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title