Haberler

İstanbul'da uzun namlulu silahlarla bir apartmana giren şahıslar, mahalleliyi sokağa döktü

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da bir apartman önüne arabayla gelen kimliği belirsiz şahıslar, araba bagajından çıkarttıkları bezlere sarılı uzun namlulu silahlar ile apartmanın içine girdiler. Apartman sakinlerinin olayı fark etmesiyle kaçan şahıslar mahalleliyi sokağa döktü.

KOMŞULAR HABER VERDİ

Olay, Avcılar Nalan sokakta meydana geldi. İddialara göre, lüks bir araba ile sokağa giren kimliği belirsiz şahıslar, araba bagajından çıkarttıkları silahlarla birlikte bir apartmana girdiler. Yan binada oturan komşuların durumu görüp, o binada oturan kişileri telefonla aramasıyla apartman sakinleri dışarı çıktı.

MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Apartman içinde şüpheli şahıslar ile vatandaşlar arasında itiş kakış yaşandı. Panik halinde apartmandan kaçan şüpheliler, geldikleri araba ile ortadan kayboldu. Apartman sakinleri ise olayı polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarıyla görüştü. Yaşanılan olaydan sonra mahalleli panik ile dışarıya döküldü. Şüphelileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

İstanbul'da uzun namlulu silahlarla bir apartmana giren şahıslar, mahalleliyi sokağa döktü

"BEZE SARILI 3 TANE UZUN NAMLULU SİLAH GÖRDÜM"

Olaya şahit olan apartman sakini ise yaşadığı korku dolu anları anlatarak, "Yan binadan komşum beni aradı. 'Sizin binaya silahlı şahıslar girdi' dedi bana. Arabanın bagajında başka silahlarda gördüğünü söyledi. Bende dışarı çıkıp kontrol etmek istedim. Şahıslar ile yüz yüze denk geldim. 'Kime geldiniz?' diye sormaya kalmadan beni itekleyerek kaçmaya başladı. 3 tane bir beze sarılı uzun namlulu silah bir tanede kartonda silah gördüm. Daha sonra araba binerek kaçtılar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Avcılar Haberler

500

Yorumlar (20)

captain america:

Herşey çok güzel olacak hahahahahahaha oy verenler düşünsün

46
89
yanıtYanıtla
Ters Mülayim:

Lan beyinsiz belediye başkanı ile ne alakası var. İçişleri Bakanına bağlı emniyet birimlerini ilgilendiren hususlar bunlar gerizekalının önde gideni seni. . .

yanıt42
yanıt15
kırro:

asaryişi belediye mi sağlıyor

yanıt13
yanıt3
Beyin bedava:

Kafaya bak belediyeye bağladı olayı çok şey yazmak isterdim de sana ne yaşadığı ni bilmem gerekiyor

yanıt18
yanıt3
fatih:

orası türkiye

8
24
yanıtYanıtla
VEDAT1973:

eeee

yanıt7
yanıt2
senem:

türkiyeye kurban olun

yanıt15
yanıt5
DEĞİL:

sicilya

yanıt0
yanıt1
beni:

eve hapsediyorsun, hapistekileri dışarı salıyorsun ve de adına af diyorsun. sen kimsin, nesin, ne istiyorsun?

22
8
yanıtYanıtla
Çoşkun:

mafyaları hep dışarı saldılar olacağı buydu

21
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title