Haberler

Üzümlü'de Çarşı Merkezinde Düzenleme Çalışmaları Yapılıyor

Üzümlü’de belediye tarafından ilçe çarşı merkezinde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında refüj ve kaldırım kenarlarındaki taşlar boyandı.

Üzümlü'de belediye tarafından ilçe çarşı merkezinde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında refüj ve kaldırım kenarlarındaki taşlar boyandı. Üzümlü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İlçe çarşı merkezinde bulunan refüj ve kaldırım taşlarında boyama çalışmaları devam ediyor. Çarşı merkezinde yer alan Orta refüj ve kaldırım kenarlarındaki bordür taşlarını sarı ve beyaz renklere boyayan ekipler, çarşı merkezine güzel bir görünüm kazandırıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe merkezinde bulanan parklarda ve diğer alanlarda yapılan yeşillendirme çalışmalarının ardından kaldırım taşlarında boyama işlemi başlattıklarını belirterek, "İlçe çarşı merkezinde yaptığımız düzenleme çalışmaları kapsamında kaldırım taşlarını sarı ve beyaz renge boyuyoruz. Böylece çarşı merkezini daha güzel bir görünüm kazandırıyoruz. İlkbaharın iyiden iyiye hissedilmeye başlamasıyla geçtiğimiz aydan itibaren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ilçenin güzel bir görünüme kavuşması ve yeşil alanların arttırılmasına yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor." dedi.

ÇARŞI MERKEZİ GÜZELLEŞİYOR

Başkan Sazlı, çarşı merkezinin daha güzel ve estetik bir görüntü kazandığını ifade ederek "Boyanmadan önce estetik bir görüntüye sahip olmayan kaldırım taşlarını boyayarak çarşı merkezini güzel ve temiz bir görünüme kavuşturuyoruz. Sarı ve beyaz renklere boyadığımız kaldırım taşları sürücüler için uyarıcı olurken, çevreye estetik bir görünüm ve yayaların güvenli bir ortamda yürümelerini sağlıyor." diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sazlı Üzümlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title