Haberler

    Uzay Kokulu Parfüm için Kitlesel Fonlama Başlatıldı

    Güncelleme:

    Uzayın nasıl koktuğunu merak ediyor musunuz? Ne yazık ki bunu deneyimleyebilmek pek mümkün değil. Öte taraftan Eau de Space olarak adlandırılan yeni bir girişim tarafından başlatılan kitlesel fonlama uzay kokulu parfüm ile birlikte bu tecrübeyi deneyimleyebilmenize yardımcı olabilir.

    Uzayın nasıl koktuğunu merak ediyor musunuz? Ne yazık ki bunu deneyimleyebilmek pek mümkün değil. Öte taraftan Eau de Space olarak adlandırılan yeni bir girişim tarafından başlatılan kitlesel fonlama uzay kokulu parfüm ile birlikte bu tecrübeyi deneyimleyebilmenize yardımcı olabilir. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar!

    Uzay Nasıl Kokuyor? İşte Uzay Kokulu Parfüm!

    Eğer uzayın nasıl koktuğunu merak ediyorsanız Eau de Space bu merakınıza yeni bir çözüm sunmaya hazırlanıyor.

    Eau de Space Ürün Müdürü Matt Richmond yaptığı açıklamada parfümdeki kokunun Steve Pearce tarafından geliştirildiğini açıkladı. Bir kimyager olan Steve Pearce, aynı zamanda Omega Ingredients şirketinin kurucusu. Bu şirket ise doğal aromaların en yüksek kalitede üretilmesine, en azından internet sitesi öyle diyor, odaklanıyor.

    NASA ile yapılan iş birliği ile geliştirilen bu kokunun üretilmesi yaklaşık dört yıl sürdü. Aslında bu kokunun üretilmesinin temel amacı da astronotların yörüngeye çıkmadan önce eğitilmesinin bir parçası olarak kullanılmaktı. Yani bir anlamda uzayda nelerle karşılaşacaklarını önden göstermek de diyebiliriz.

    "Bu, silahla yapılan atış sonrası gelen bir koku gibi. Dumanlı ve yanmış olmasının yanı sıra neredeyse acı bir koku."

    Peggy Whitson (2002 CNN açıklaması)

    Richmond açıklamasının devamında astronotların bu kokuyu barut, yanmış biftek, ahududu ve rom karışımı bir şekilde ifade ettiğini belirtti. Eğer bu parfümden almak isterseniz 29 dolar / adet fiyat etiketinin bulunduğunu da hatırlatalım. Konu hakkında daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Richmond ayrıca benzer bir deneyim sunması hedeflenen ay kokusu üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Omega Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title