Haberler

Usta Oyuncu Ercan Yazgan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dha İSTANBUL - (Ek görüntüyle geniş haber) USTA OYUNCU ERCAN YAZGAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIHaber-Kamera: Yüksel KOÇ - Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHAFelç tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden usta oyuncu Ercan Yazgan, Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının...

Dha İSTANBUL - (Ek görüntüyle geniş haber) USTA OYUNCU ERCAN YAZGAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haber-Kamera: Yüksel KOÇ - Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Felç tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden usta oyuncu Ercan Yazgan, Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Felç geçirerek hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki usta oyuncu Ercan Yazgan, önceki gün hayatını kaybetmişti. Bizimkiler dizisinde 'Kapıcı Cafer', Kaygısızlar dizisinde 'Memnun' karakteriyle sevenlerinin gönlünde taht kuran usta sanatçı için Üsküdar Şakirin Camii'nde bugün ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene aralarında İlyas Salman, Nuri Alço, Volkan Severcan, Menderes Samancılar'ın da olduğu sanatçı arkadaşları, yakınları ve sevenleri katıldı. Törende taziyeleri oğlu Can Yazgan ve manevi kızı Buket Dereoğlu kabul etti.

"MUTLU BİR ŞEKİLDE DE BİZE VEDA ETTİ"

Can Yazgan, "Sinemadan, oyunculuğundan, aktörlüğünden önce iyi bir insandı babam. Hayatını istediği gibi yaşadı. Mutlu oldu. Mutlu bir şeklide de bize veda etti. Kapıcı Cafer'di, Şoför İsmett'ti. Bunun haricinde bir çok tiyatro oyununda seyircileriyle birlikte oldu. Ne mutlu ona ki buradaki kalabalık ona veda etmeye geldi" dedi.

Manevi kızı oyuncu Buket Dereoğlu ise, "Onu insan olarak, baba olarak tanıdım. Her şeyden önce çok değer verdim bir adamdı. Beni o yetiştirdi. Herkese karşı doğru davranmış, çok iyi bir insandı" diye konuştu.

Törene katılan Nuri Alço, Yazgan hakkında, "Çok büyük bir ustayı kaybettik. Türkiye'nin her zaman televizyonla evlerinde olan bir insandı. Son zamanları biraz problemli geçti. Ezgin bir insandı. Türk sinemasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Yazgan kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şakirin Camii Karacaahmet İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title