Haberler

Ünye Belediyesi'nden Mahalle İftarları

Ünye Belediyesi'nden mahalle iftarlarıORDU - Ramazan ayı boyunca gelenekleri yaşatmaya yönelik programlara önem veren Ünye Belediyesi yine geleneksel olarak sürdürdüğü mahalle iftarlarına devam ediyor.

Ünye Belediyesi'nden mahalle iftarları

ORDU - Ramazan ayı boyunca gelenekleri yaşatmaya yönelik programlara önem veren Ünye Belediyesi yine geleneksel olarak sürdürdüğü mahalle iftarlarına devam ediyor.

Ramazan iftar programları kapsamında Yenikent mahallesinde gerçekleştirilen iftar sofrasına çok sayıda kişi katıldı. İftara yemeğine katılan hemşehrileriyle yakında ilgilenen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptığı konuşmasına Yenikent eski Belediye Başkanı Hasan Hamarat'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başladı. Başkan Çamyar, "Ramazan ayının güzelliği, aynı masanın etrafında zengini, fakiri, siyasi mevkii ne olursa olsun Cenab-ı Mevla'nın bizlere sunduğu güzellikleri paylaşmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili Nisan ayında yapılan halk oylamasına da değinen Başkan Çamyar, Yenikentlilere gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti. "Bizler vermiş olduğunuz desteğin bilinci içerisinde içinizden çıkmış kardeşiniz olarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz" diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, çocukluk yıllarında babası ile Yenikent'e gelerek buğday aldıklarını ve değirmende öğüterek eve gittiklerini söyledi ve Yenikent'in kendisi için önemli hatıraları olduğunu kaydetti.

Ünye'nin genelinde değişim ve dönüşümün gözle görülür bir şekilde arttığını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "5 yıldızlı otel konforunda bir hastanemiz, ulaşımla ilgili çevre yolumuzu başta olmak üzere şehir içerisinde ki değişimler, Yenikent ve çevresine Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar, mahalle aralarında ise Ünye Belediyesi olarak bizlerin yapmış olduğu yatırımlar ortada ve bundan sonra da aratarak devam edecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünye Belediyesi Hasan Hamarat Ahmet Çamyar Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title