Haberler

Ünver'e Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Seçim gezilerini devam ettiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, bugün de esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Seçim gezilerini devam ettiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, bugün de esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ilk olarak 350 Evler Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üye adayları ve kalabalık bir partili topluluğunun da hazır bulunduğu ziyarette Ünver, esnaflarla sohbet ederek hayırlı ve bereketli kazançlar dileğini iletti.

Ziyaret sırasında teneffüste bulunan Mihriban Emin Günel Orta Okulu öğrencileri de, kaldırımda yürürken gördükleri Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'e büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Ünver ve beraberindekiler, Kooperatif Başkanı Kemal Ay tarafından karşılandı.

Ünver burada yaptığı açıklamada,10 yıllık dönemde tüm sivil toplum teşkilatları ile sorunların etkin ve kalıcı bir şekilde çözümü noktasında Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya özel bir önem verdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde olacaklarını ifade etti.

Ay, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, seçimin öncelikli olarak Türkiye'ye ve Nevşehir'e hayırlı sonuçlara vesile olması temennisinde bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Açıkgöz Hasan Ünver Ak Parti Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title