Haberler

    Ünlü Zincirin Gözü İstanbul Boğazı'nda

    İsviçreliler, İstanbul'da iki yeni otel için tarihi yarımada ve Boğaz'a bakıyor....

    İsviçreli Mövenpick Hotels&Resorts; Bursa, Gaziantep, Kayseri kentlerine gitmeye hazırlanıyor. Antalya'da golf oteli özelliğinde bir resort projesi de planlayan İsviçreliler, İstanbul'da iki yeni otel için tarihi yarımada ve Boğaz'a bakıyor.

    Uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels&Resorts, İstanbul ve İzmir'in ardından Türkiye'deki üçüncü otelini Ankara'da açtı. İsviçre kökenli markanın Başkan ve CEO'su Jean Gabriel Peres, Türkiye'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, "İsviçre'nin hizmet ve otelcilik sektöründe önde geldiği, kendi tarzı olan ve tercih edilen işler yaptığı bir gerçek. Türkiye bizim için çok önemli. Burada portföyümüze hem iş hem de tatil otelleri katmak istiyoruz. Kayseri, Gaziantep ve Bursa'da otel işletmek için planlarımız var. Antalya'da bir resort, hatta golf oteli istiyoruz. Ayrıca, İstanbul'da da iki yeni otel planlıyoruz. Yatırımcılarla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

    BOĞAZ VE YENİ HAVALİMANI ÖNCELİKLİ

    Mövenpick Otel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach da Mövenpick Hotels'in Türkiye'de 2011'i 50 milyon TL gelirle kapattığını, 2012'de 60 milyon ve 2013'te 80 milyon TL beklediklerini açıkladı. Reichenbach, şunları söyledi: "Doluluk oranlarımız yüzde 70 ortalamasında. Ankara'daki otel haziranda açıldı. 2013'te etkisi daha iyi gözlenecek. İstanbul'da iki yeni otel için Boğaz'a, tarihi yarımada ve yeni havalimanının yapılacağı güzergâhlara bakıyoruz."

    MÖVENPİCK ANKARA'DA VARAN'LA YOLA ÇIKTI

    Jean Gabriel Peres, Mövenpick Hotels'in şu an 72 olan otel sayısının 2015'te 100'e çıkacağını, gelirinin de 1 milyar doları geçeceğini belirtti. Varan Turizm'i Ulusoy'a sattıktan sonra otelciliğe yönelen Varsan Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal da 176 odalı Mövenpick Ankara Oteli'nin Söğütözü'ndeki eski Varan arsasında inşa edilen 50 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu, işletme için İsviçreli grupla anlaştıklarını söyledi. Pekuysal, 1 ay içinde Gümüşsuyu'nda bir otel açacaklarını, Yenibosna'daki arazilerini de otel yatırımına çevireceklerini kaydetti.

    Kaynak: Habertürk

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    İstanbul Türkiye Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title