Haberler

Ünlü Şarkıcı Hatice'den, İmalı Cesur Paylaşım: Mesaj İletilmiştir

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren Hatice, takipçilerinin 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü cesur paylaşımıyla kutladı. Hatice paylaşımına, "Mesaj iletilmiştir." notunu yazdı.

Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğrafla adından sıkça söz ettiren ve birçok kişi tarafından takip edilen Ünlü şarkıcı Hatice, takipçilerinin 'nün cesur fotoğrafıyla kutladı.

"MESAJ İLETİLMİŞTİR"

Ünlü şarkıcı Hatice havuz başındaki cesur fotoğrafına şu yorumu yaptı: "Bugün 1 Eylül Dünya Barış günü. Nefret dolu hakaretlerinizi ve söylemlerinizi kendinize saklayın. Müziğimizin ,sanatımızın ,fiziğimizden daha önemli olmadığı bir camiaya da Sanat ve Müzik ile barışmalarını temmenni ediyorum. Mesaj iletilmiştir."

Ünlü Şarkıcı Hatice'den, İmalı Cesur Paylaşım

HATİCE ÇARPAR KİMDİR?

Hatice Çarpar, 6 Aralık 1978 tarihinde İzmir, Narlıdere'de doğmuştur. Şarkıcılıkta Hatice diye tanınmıştır. Ailesi 1965 yılında göç ederek İzmir, Narlıdere'ye yerleşmiştir. Üç erkek dört kız yedi kardeştir. İlk öğrenimini Narlıdere İlkokulu'nda yaptı. Sonra çeşitli nedenler yüzünden öğrenimine devam edemedi. Küçük yaşlarda aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek müzik hayatına başladı. Ailesinin geçimine yardımcı olmak için bir firmada sekreterlik yapmaya başladı.hatice

16 yaşındayken Narlıdere Belediyesi'nin düzenlediği Narlıdere Çiçek ve Kültür etkinlasında birinci oldu.

Ünlü Şarkıcı Hatice'den, İmalı Cesur Paylaşım

Hatice Çarpar, 1995 yılında "İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce müzik hayatına devam etti.

televizyonunda bir süre Çürük Elma programını sundu. Daha sonra 1996 yılında Eyüp Musiki Cemiyeti 'ne kayıt olarak müzik dersleri aldı. Kursa 1998 Ekim ayına kadar devam etti. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na da devam etti.

1990'lı yılların sonunda Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı şarkılarla tanınır oldu.

Ünlü Şarkıcı Hatice'den, İmalı Cesur Paylaşım

Hatice Çarpar, 28 Eylül 1991 tarihinde evlendiği ilk eşi Güney Aydan 4 Eylül 2003 tarihinde beyin kanamasından vefat etti.

2016 yılında 1 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında başlayacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katıldı. Yine Öykü Serter'in sunuculuğunu yapacağı yarışmada jüri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar ise Aslızen, Berna Öztürk, Elif Ece Uzun, Esra Balamir, Esra Sönmezer, Gizem Özdilli, Hatice Çarpar, İnci Pars, Neslihan Önder, Nil Karataş, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğçe Özbudak, Yasemin Öztürk, Yeşim Erçetin olacaktır.

Ünlü Şarkıcı Hatice'den, İmalı Cesur Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dünya Barış Günü Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

tuçe:

iyice kafayı yedi artık. sesi müziği 5 para etmiyo sürekli sosyal medyada açık saçık pozlar veriyor.

22
33
yanıtYanıtla
BÜŞŞ:

ah canımm o zaman oranı buranı göstermek değil de işinle alakalı gündemde ol o zaman!

20
31
yanıtYanıtla
71:

İyi ama gündemde nasıl kalacaklar ki. . .

yanıt7
yanıt1
Bg:

At At

30
1
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

GÜNAYDIN HATİCE HANIM ÇOK ZARİF VE ÇOK GÜZELSİNİZ SEVGİLER

22
8
yanıtYanıtla
HACCA:

taş taş

28
2
yanıtYanıtla
samtaş stud:

40 ında bu kalça masallah

29
1
yanıtYanıtla
misafir:

hatice tas gibi bir kari

21
2
yanıtYanıtla
kader:

yaslı kadın her yerını yaptırıp acsa ne olacak çıtır kızlara asla gecemez

2
20
yanıtYanıtla
antepli:

altının iyisinden kuyumcu anlar hurdacı deyil :=))

yanıt3
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title