Haberler

Ünlü Saat Markasının Tercihi: İstanbul

Güncelleme:

Basın toplantısını, İstanbul boğazının harika manzarası eşliğinde yapılan kahvaltının ardından, bir İstanbul uzmanı ve aşığı olan Saffet Emre Tonguç'un özel sunumuyla yaptı.

İSTANBUL'UN SİMGELERİNİ ÜZERİNDE TAŞIYOR

Arzu nesnesi olmaya aday olan Casio g-shock, İstanbul'un martılarından, günbatımından ve gecelerinden ilham alınarak tasarlanan beyaz, kırmızı ve siyah renkli saatler sınırlı sayıda üretildi. Dünyada ilk defa bir şehir için saat üzerine tasarlandı.

SAATLERİN İSTANBUL'DAKİ ÖNEMİ

Günler öncesinden sosyal medya hesabında " İstanbul'u anlatmaya kim cesaret edebilir?" diye soran ünlü saat markası, İstanbul Aşığı olan seyahat yazarıyla, tanıtıma özel sunum yaptı. İstanbul Aşığı olan Saffet Emre Tonguç, İstanbul'un kuruluşundan bu yana saatle ilişkisinin her zaman olduğunu dile getirdi. En eski saatin 1849 yılında İstanbul Modern'nin önünde olduğunu Baylan ailesi tarafından yapıldığını, kuleninde bir süre sonra insanların hayatını şekillendiğini ve buluşma noktasını olduğunu kendine tarz sunumuyla anlattı.

Kaynak: Bültenler / Kadın

İstanbul Kadın Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title