Haberler

Ünlü Radyocular Bağcılar'da

Güncelleme:

Bağcılar'daki Ramazan ayı etkinliklerinin vazgeçilmezleri olan radyocular, renkli sunumlarıyla da vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatıyor.

Bağcılar'daki Ramazan ayı etkinliklerinin vazgeçilmezleri olan radyocular, programlarda tanınmış yazar, eğitimci, akademisyen, gazeteci ve yazarlar ile davetliler arasında adeta köprü vazifesi görürken, renkli sunumlarıyla da vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatıyor.

Bağcılar Belediyesi'nin, "Ramazan Bağcılar'da Farklı Yaşanır" sloganıyla düzenlediği etkinliklere ilgi her geçen yıl artıyor. Bağcılar Meydanı'ndaki etkinlik alanında düzenlenen programlarda sahne alan radyocular davetlilere hoşça vakit geçirtiyor. Deneyimli ve tanınmış radyocular, programa konuk olarak katılan isimlerle davetliler arasında adeta köprü vazifesi görüyor. Her programın vazgeçilmezlerinden olan sunucular, deneyimleriyle davetlilere renkli saatler yaşatıyor.

Programlarda şu tanınmış isimler sunuculuk yapacak:

Abdullah Arıdoru, Polat Labar (Radyo D), Ferhan Metin (Polis Radyosu), Murat Kazanasmaz (İBB Trafik), Akif Özcan (Star FM), İbrahim Soydan (Lalegül FM), Hilal Özgani (Radyo Mega), Evren Başer (Pal FM), Cenk Sarıkaya (Radyo Trafik), Ali Osman Kara ( İstanbul'un Sesi Radyosu), Afrikalı Ali (Kral FM), Umut Öztürk (Radyo 7), Selahattin Kocaaslan (Erkam Radyo), Hopdedik Ayhan (Radyo Viva), Mehmet Yavuzer (İstanbul FM), Tuğba Saraçlar (Radyo Alaturka), Serdar Gökalp (Best FM), Mansur El Sabah (Alem FM), Sırrı Er (TRT FM), Mehmet Yaşar (Bizim Radyo), Emrah Ay (Medya FM), Umut Kuzkaya (Baba Radyo ), Duygu Özkan (Süper FM), Bekir Kaplan (İstanbul Ajansı Radyosu), İsmail Tongar (Moral FM), Ufuk Karcı (TGRT FM), Recep Kara (Seyr FM), Uğur Bozdağ (Radyo Ritim), Dilek Ağacı (Radyo Ekin), Adem Metan (Karadeniz FM) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Afrikalı Ali İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title