Haberler

Ünlü Oyuncu Pelin Akil, Paylaşımıyla Takipçilerini İkiye Böldü!

Güncelleme:

Hamileliğinde 13 haftayı geride bırakan oyuncu Pelin Akil, belirginleşen karnını takipçileri ile paylaştı. Akil'in paylaşımını, bazı takipçileri beğenirken bazı takipçileri ise eleştiri yağmuruna tuttu.

Pelin Akil, meslektaşı Anıl Altan ile 3 yıllık birlikteliğin ardından 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Bir süredir hamile olduğu konuşulan ancak iddiaları yalanlayan Pelin Akil, geçtiğimiz hafta Instagram sayfasından bebek beklediğini duyurmuştu.

Ünlü Oyuncu Pelin Akil, Paylaşımıyla Takipçilerini İkiye Böldü!

"ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLACAKSIN"

Ünlü oyuncu Pelin Akil Instagram hesabından yaptığı paylaşımla büyümeye başlayan karnının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Akil'in bazı takipçileri paylaşımı beğenirken, bazı takipçileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Akil'in bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzel bir anne olacaksın." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ya bu ne rezillik böyle insanda biraz mahremiyet olur." yorumunu yaptı.

Ünlü Oyuncu Pelin Akil, Paylaşımıyla Takipçilerini İkiye Böldü!

Ünlü Oyuncu Pelin Akil, Paylaşımıyla Takipçilerini İkiye Böldü!

Ünlü Oyuncu Pelin Akil, Paylaşımıyla Takipçilerini İkiye Böldü!

Ünlü Oyuncu Pelin Akil, Paylaşımıyla Takipçilerini İkiye Böldü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Akil Anıl Altan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

DERİN GÖLGE:

normalde bizim toplumlarda yatak odasını göstermezler bu edepten yoksun yaratıklar biliçli olarak normal göstermeye çalışıyorlar

29
23
yanıtYanıtla
YusuFB:

eskiden kadınların hamile olduğunu doğum yaklaşana kadar hiç kimse bilmezdi

23
19
yanıtYanıtla
akt:

nazar değer diye, çevre nazar yapar diye söylemeyen de çok

yanıt4
yanıt3
akansu ak:

neden ki ayıp birşey mi

yanıt3
yanıt0
Leda:

Allah analı babalı büyütsün diye bir dua etmek ne kadar zor? Neyi çekemiyorsunuz? Bu kibir neden?? Bunun mahremiyetle ilgisi yok. Sizin gibi yobaz mantıkda düşünürsek hamile kadının sokağa bile çıkmaması gerekir çünkü karnı gözükür ayıp! Bu yobaz kafasından kurtulun artık!!!!

30
6
yanıtYanıtla
mert:

Edep ya hu

10
23
yanıtYanıtla
Tuğçee:

Bunu bile tartışır olduk. mahremiyet derken? Kadın heyecanlı anne olacağı için Ve bunu kendisini seven ve merak eden takipçileriyle paylaşıyor. . Ortalıkta bin türlü rezillik varken bi bu mu kaldı Allah aşkına.

13
4
yanıtYanıtla
Mahalle karıları sizi:

helal olsun ne güzel çocuk yapmış kadın mutlu yüzüde gülüyor madem çok edep adap biliyorsunuz neden Allah analı babalı büyüsün demek yerine arkasından konuşuğ çekiştiriyorsunuz bu mu edep? hadin len ordan

15
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

eleştiri yanlış. kızcağaz yakın görmüş, sizi aileden görmüş paylaşmış. hamile bir kadında nasıl mahremiyatı düşündünüz. hamilelik normal birşey

12
4
yanıtYanıtla
İSLAMDA MUTLULUK YOK:

EĞLENCE YOK SANAT YOK İLİM YOK BAĞNAZLIK YOBAZLIK VAR O YÜZDEN TÜRKİYE BU HALDE

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title