Haberler

Sefirin Kızı dizisinin oyuncusu Ömer Edip Tepeli baba oluyor

Güncelleme:

Sefirin Kızı dizisinde rol alan Ömer Edip Tepeli ve oyuncu eşi Ayşecan Tatari, sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerinin müjdesini verdi.

Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu'su Ayşecan Tatari ile meslektaşı Ömer Edip Tepeli, 2017 yılında dünyaevine girdi. Çift, dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlandıklarının müjdesini verdi.

"ÇOCUĞUNDAN ÖPTÜN BENİ"

12 haftalık hamile olduğunu belirten Ayşecan Tatari, Edip Tepeli'nin göbeğini öptüğü fotoğrafı "Çocuğundan öptün beni" notu ile paylaştı. Tepeli ise "Çocuğundan öptüm seni" notuyla aynı fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Ömer Edip Tepeli baba oluyor

TEBRİK YORUMU YAĞDI

Sefirin Kızı'nda Kavruk Ömer'i canlandıran Ömer Edip Tepeli ve Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari, bir süredir Bodrum'da yaşıyorlar. Güzel haberi veren çifte ilk tebrik bir çocuk annesi olan Hazal Kaya'dan geldi. Çifte Kaya'nın yanı sıra birçok tebrik yorumu da geldi.

Ünlü oyuncu Ömer Edip Tepeli baba oluyor

Ünlü oyuncu Ömer Edip Tepeli baba oluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşecan Tatari Sosyal Medya edip tepeli Haberler

500

Yorumlar (6)

Adinizi yazin:

Bende onemli bisi sandim.herkes doguruyor.

3
2
yanıtYanıtla
erkan:

dunyada bu kadar dogum ama kitliklar

1
1
yanıtYanıtla
Rus:

Kazan tatarlarin adetlerine gore soyadlari Marcani, Ishaki, Bulgari, Sibagati vs. Bu guzelin (nazar degmesin) tipaji da tam kazan tatarlarin :) Cunku genelde mavisler ve kumral sarisinlar.

0
1
yanıtYanıtla
yakamoz:

baba baba duyguya bak sen

0
0
yanıtYanıtla
Rus:

Kirim tatralari olsa soyadi Tatar veya Tataroglu olurdu. Kazan tatarlari Tatari vs soyisimleri tasir

0
0
yanıtYanıtla
Atacan:

Oyunculuk istiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title