Haberler

Ünlü Oyuncu Naz Elmas, Öğretmen Oldu

Güncelleme:

Uzun süredir hiçbir projede yer almayan Naz Elmas'tan sürpriz bir hamle geldi. Güzel oyuncu bir üniversitede hocalık yapmaya başlayacak.

Doktorlar dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Naz Elmas, meslek değiştirmeye karar verdi. Son olarak İstanbul Sokakları'nda oynayan oyuncu Naz Elmas, ekranlarda bir süre görünmüyordu. Güzel oyuncu, oyunculuktaki tecrübelerini öğrencilere aktaracak.

MİTOLOJİ VE OYUNCULUK DERSİ VERECEK

Bir süredir ekrandan uzak kalan Naz Elmas, önümüzdeki hafta özel bir üniversitede hocalık yapmaya başlayacak. 35 yaşındaki Elmas, üniversite öğrencilerine mitoloji ve oyunculuk dersleri vererek birikimlerini aktaracak.

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas 16 Haziran 1983, İstanbul doğumlu, Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Oyuncu Açelya Elmas'ın kardeşidir. Naz Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu. Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır.

Ünlü Oyuncu Naz Elmas, Öğretmen Oldu

Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibariyle yayından kaldırıldı. 2011 yılında yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı.

Ünlü Oyuncu Naz Elmas, Öğretmen Oldu

2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı. 2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı. 2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynayacaktır. 2014 sonbaharında başlamış olan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer aldı. Daha sonra güzel oyuncu İstanbul Sokakları dizisinde boy gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Naz Elmas İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

harun:

Meslek lisesi öğretmenleri atama bekliyor. ilahiyatçı doldu devletin her kadrosu. . her meslek branşta 1-4 atama yapılıyor. Ülkemize yetişmiş kalifiye adam lazım imamlar ordusu değil. . .

20
25
yanıtYanıtla
.......:

Yav he he sus gayri başımızı sisirdin yallah begenmiyosan başka ülkeye

yanıt2
yanıt2
Ohhh:

İrenc bu kadın iyykk

8
27
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

95 yıldır ülkemizin kaymagını yiyenler bu öğretmenlerdir,toplumun ahlakını darmadağın edende artistlerdir.

13
13
yanıtYanıtla
corci:

ücretsiz öğrencisi olurum.

7
9
yanıtYanıtla
Delu:

Neyapalim danke..

8
4
yanıtYanıtla
STANDART:

Biz onu doktorlardan değil Haziran Gecesi''nden tanırız o dönemden beri güzelliği hala aynı yeni işi de çok iyi olmuş başarılar dilerim.

9
1
yanıtYanıtla
alla alla:

hangi engin bilgisiyle hangi muhteşem tecrübesiyle ders verecekmiş?

6
2
yanıtYanıtla
SEVGİ:

GÜZEL VE MASUM KENDİ HALİNDE BAŞARILAR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title