Haberler

Ünlü oyuncu Naomi Watts, karantinada sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

İngiliz oyuncu Naomi Watts, evinde olduğu günlerde elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi ve yazıcısı bozulunca sessiz çığlık attığı görüntüyü sosyal medyadan paylaştı. Takipçileri ise "Kötü bir gün yaşayanlar sağlık çalışanlarıdır" diye tepki gösterdi

Naomi Watts ; elektrikli süpürgesi, bulaşık makinesi ve yazıcısı bozulduğu için sosyal medya hesabından sessiz çığlık attığı bir görüntü paylaştı. Ünlü yıldızın takipçileri ise görüntüye tepki gösterdi

YARDIMCISI GİDİNCE EV İŞLERİ ONA KALDI

İngiliz oyuncu Naomi Watts, evdeki yardımcısının koronavirüs nedeniyle gitmesinin ardından kendisine kalan ev işleri sebebiyle bunaldığını sessiz çığlık attığı ağır çekim bir görüntüsünü sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı. Los Angeles'taki evinde karantinada olan Watts, görüntüyü, "756'ıncı Karantina Günü yazıcınız, elektrikli süpürgeniz ve bulaşık makineniz aynı gün bozulduğunda" mesajıyla paylaştı.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Naomi Watts'ın takipçileri, paylaştığı görüntüye tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, Watts'ın 80 bin kişinin ölümüne neden olan hastalıkla alay ettiğini belirterek, Utanç verici bir insansın. Kötü bir gün mü geçiriyorsun Kötü bir gün yaşayanlar 18 saat hastalıkla en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarıdır. Kötü bir gün yaşayanlar, sevdikleri ölürken, veda edemeyenlerdir. Git başka yerde ilgi ara dedi. Başka bir kullanıcı da, Aman tanrım. İnsanlar ölüyor ve sen bunu paylaşıyorsun. Ne kadar sağır olabilirsin Ben sadece hayatta olduğum için şükrediyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Naomi Watts DHA Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

doğrucu doğramacı:

normal alışkın değil kızcağız ev işlerine yardımcısı da bırakıp gitmiş iş başa kalmış çıldırmış

10
2
yanıtYanıtla
he:

YAV HE HE

yanıt3
yanıt2
Bu var ya:

Osmanlı tokadını yapıştırsan kendine gelir, sakinleşir.

1
1
yanıtYanıtla
sarı:

biz erkek olarak 2 gün kalamıyoruz kadınlar evet cok zor onlar için bir an önce bitse şu illet virüs.

2
0
yanıtYanıtla
Karantina yüzünden:

çok kadın sinir krizi geçirecektir:)

2
0
yanıtYanıtla
Zron:

Hemen ambulans gönderilsin, kadın virüsten değil zırlatmaktan gidecek.

1
0
yanıtYanıtla
.hersli vuran:

Hoonu almazsanız böyle olur

0
0
yanıtYanıtla
ank:

onun derdi başka.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title