Haberler

Ünlü Oyuncu Hande Doğandemir, Kendini Yoğun Bakıma Aldı

Güncelleme:

"Hayata ufak bir mola" diyen Doğandemir, hücre yenilemeye destek ve besin değeri yüksek raw-vegan beslenme programlarının, ruhsal ve zihinsel terapiler ile desteklendiği The LifeCo well-being ve detoks merkezinde kapsamlı bir programına katıldı.

33 yaşındaki ünlü oyuncu; 4 gün süren yoğun arınma programı çerçevesinde master detoks programı uyguladı. Doğandemir; taze sıkılmış sebze, çim ve buğday sularıyla bedenini toksinlerden arındırırken başrolünde yer aldığı 'Kaybedenler Kulübü 2' filminin önümüzdeki ay gerçekleşecek galası için de fazla kilolarından kurtularak form tuttu.

Hava sıcaklığının 17 dereceyi gösterdiği Antalya'da havuz keyfi yapan ve "Fiziksel ve zihinsel detoks için hayata ufak bir mola" notuyla bu fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Hande Doğandemir, tesisteki yoga ve meditasyon seanslarına katılarak ruhunu dinlendirmeyi ihmal etmedi. The LifeCo Antalya'da daha önce Ezgi Mola ve Nurgül Yeşilçay gibi oyuncular da geçtiğimiz yıl kampa girerek form tutmuştu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Hande Doğandemir Antalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title