Haberler

Ünlü oyuncu Hakan Ural'dan kendisine "yandaş" diyenlere manidar cevap: Ömrümüz kuyruklarda geçti

Güncelleme:

Hakan Ural katıldığı bir programda şahsına ve diğer sanatçılara 'yandaş' yaftasıyla saldırılmasına, "Ben şuan dibine kadar yandaşım. Ben her zaman devletimin yanındayım, devletimin ve bayrağımın dibine kadar hizmetkarıyım. Halkı tarafından seçilmiş görevli kim varsa yanındayım. Bizim nesil, yani 80'ler-90'lar olarak ömrümüz kuyruklarda geçti. Bir arkadaşım gaz kuyruğuna giderdi, bir arkadaşım ekmek kuyruğuna giderdi. Biz yokluk görerek büyüdük" dedi.

Ünlü oyuncu ve TV sunucusu Hakan Ural katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Kendisine ve diğer sanatçılara yakıştırılan "yandaş" yakıştırmalarına cevap veren Ural, "Sanatçı yandaş olmaz diyorlar... Neden? Siyaset ülkesine, bayrağına hizmet etmek isteyen, aday olan insanların kurduğu ideolojilerin üzerinden parti adlarıyla rekabete girer. Halkın oyları ile seçildikten sonra demokrasi gereği devletin kendisi olduğundan saygıyla o kişiyi desteklersin. Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük saygı ve sevgi duyuyorum. Bu ayıp bir şey mi?" diye sordu.

"BUNLARIN TEK İŞİ AŞAĞILAMAK"

Ural sözlerinin devamında kendine "aydın" diyen bir grubun olduğunu ancak yaptıkları tek işin insanları aşağılamak olduğunu belirterek "Kendi halkından tiksinen, küçümseyen ve aşağılayan bir aydın kitlesi var. Bunların işi aşağılamak. "Nasıl bu kadar kutuplaştık. Kutuplaşma her yerde var. Hayatı yaşarken bir aradayız. Biz hayatı birbirine bağlı ve saygıyla sevgiyle yaşayan bir millet olmamıza rağmen o kadar kutuplaştırdılar ki...Hayatın her alanında sevgiyle yaşayan millet olarak bugün farklı forma giydi diye insanlara saldırır olduk, insanlar birbirini öldürdü" dedi.

"BU ÜLKE HEPİMİZİN"

Ural, devamında; "Bugün Türkiye'ye düşman olan birinin bile zikredemeyeceği kelamları kendi devletine ediyorsan bu anormal bir şey. Kabul edilebilir bir şey de değil. Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin kırmızı çizgileri olmalı nedir bu? Vatan, millet ve bayraktır. Bugün Türkiye'ye düşman olan birinin bile zikredemeyeceği kelamları kendi devletine ediyorsan bu anormal bir şey. Kabul edilebilir bir şey de değil. Akılla da izah edilebilir bir şey değil bu. "Bizde belli bir kitle demokrasi ve fikir özgürlükleri altında bilgisiz, devletine hakaret ediyor. Millet tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanı'na hakaret ediyor. Buna da demokrasi ve fikir özgürlüğü diyor" sözlerini kullandı.

"ÖMRÜMÜZ KUYRUKLARDA GEÇTİ"

"Bizim ömrümüz kuyruklarda geçti" diyen Ural, "Bizim nesil, yani 80'ler-90'lar olarak ömrümüz kuyruklarda geçti. Bir arkadaşım gaz kuyruğuna giderdi, bir arkadaşım ekmek kuyruğuna giderdi. Biz yokluk görerek büyüdük. Sonraki dönem sokak değiştirdiğin zaman sağcı mısın solcu musun diye insanlar birbirine sorar ayrım yapardı. Bana bunları başkasının anlatması haddi değil, ben bunları bizzat yaşadım. Ben yaşadığımızı anlatıyorum. Oralardan buraları hayal etmek bile zor. Yiğidi vur hakkını yeme. Herkes refah içinde olsun, mükemmel hayatlar içinde yaşasın ama nerden nerelere geldiğimizi inkar etmeyelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Ural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

NİHAL YILDIZ:

SENİN İŞİN KARI KIZ DEDİKODU AKLININ YETMEDİĞİ İŞLERE YORUM YAPMA

85
58
yanıtYanıtla
yusuf :

adam gibi buzamana kadar kaç kez kuyruğa girdin ama şimdi millet halk ekmek kurunda soğan patates kurunda daha sayılacak çok şey var sizin gibilere inan saf çok nasıl olsa beyzade çocuğa

89
49
yanıtYanıtla
Öylesine Adam:

Kendini uyanık gibi gören malum zihniyetli vatandaş olduğun belli Geçmişi bilmeyeni böyle kandırabilirsin geçmişte yağ kuyruğu dediğin şey paranla bile yağ alamıyorsunuz paranla bile tüp kuyruğuna girip beklemek zorundasın ve alamıyorsun paran var ilaç alamıyorsun durum buydu sen bunları anlayamazsın Meşhur SGK Genel müdürünün nasıl 5 dakika yönettiğini azıcık interneti aç bak

yanıt17
yanıt27
Öylesine Adam:

Kuyruk ne demek aç SSK kuyrukları diye yaz ya kuyrukları diye yaz kuyruğun ne demek olduğunu anlarsın gece dörtten hiç sen ekmek ilaç yağ kuyruğuna girdin mi Paranla bile alamıyordum paranla gözüne dizine duracak nankörlük zirve sürüm sürüm sürünecek sin yani

yanıt15
yanıt26
corci:

o kuyrukların neden olduğunu bilmeyen bu ülke vatandaşları lütfen bir araştırsın, Bülent Ecevit döneminde Kuzey Kıbrıs'a Amerika'nın itirazlarına karşın dik durulmuş ve çıkarma yapılmıştır. Bu çıkarma sonunda Kıbrıs alınmış ancak Amerika Türkiye'yi cezalandırmak için ambargo başlatmıştır. Bu süreçte ülkede bir dönem gıda , tüp , benzin vs. tedarik sorunları yaşanmıştır. Hala SGK diyen çomarların da bilmesini isterim, Sgk Hiçbir zaman kar yapmaz, her zaman zarardadır.

yanıt7
yanıt2
Aşkın Laçin:

ufak at ciccivler yesiin 8 yasında sen tüp kaldırabiliyormuydun kuyruk 77 ve 78 yıllarında her ülkede oldu sadece türkiyedemi 90 lar falan filan sen ona at buna at dedikodulardan götür parayı napacan camur atmayı

22
12
yanıtYanıtla
corci:

hayatın boyunca kaç tane kuyruğa girdin acaba, birilerine yaranma işini iyice abarttınız ya..

24
7
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İnsanları haklı çıktı

15
10
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

LAGA LUGA YAPMAYIN ARTIK..

3
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title