Haberler

Ünlü model Adriana Lima, evi için Sivas Kangalı aldı!

Güncelleme:

Türkiye'ye olan sempatisiyle bilinen dünyaca ünlü model Adriana Lima, ABD Los Angeles'taki evi için Sivas Kangalı aldı. Lima Sivas Kangalı'na Duran adını verdi.

2015'teki İstanbul ziyareti sırasında Sivas Kangalı'nı özel izinle ABD'ye götüren dünyaca ünlü model, köpeğine Darry adını vermiş, ona Instagram hesabı da açmıştı. Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki evine ikinci bir Sivas Kangal aldı. Brezilyalı model, yeni köpeğine ise Duran adını verdi.

Ünlü model Adriana Lima, evi için Sivas Kangalı aldı!

OSMANLI HAKKINDA KİTAPLAR OKUDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

38 yaşındaki güzel, Duran ve Darry isimli Kangal köpeklerini Instagram hesabından yayınladı. Victoria's Secret'ın eski meleği Adriana Lima, başta baklava ve Türk kahvesi olmak üzere birçok lezzetimize olan tutkusuyla biliniyor. Lima, bu lezzetleri de sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor. Yıllardır Türkiye'ye olan sevgisiyle bilinen Adriana Lima'nın kültürümüze olan tutkusu, ünlü yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla katlanmıştı. Metin Hara ile 1,5 yıllık ilişkisi boyunca Türk kahvesi ve baklava gibi lezzetlerimizin tutkunu olan Brezilyalı model, Osmanlı hakkında kitaplar okuduğunu da açıklamıştı. Adriana Lima, Türk yazar Metin Hara'dan sonra sosyetik iş adamı Emir Uyar'la aşk yaşadı.

Ünlü model Adriana Lima, evi için Sivas Kangalı aldı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Los Angeles Lima Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

sivas en güzel şehir:

bazen sivas kangalı olmak istersin

31
6
yanıtYanıtla
...:

ŞİMDİ BU YORUMCULARA İT DESEM GÜCENİRLER. AMA HEPSİ BEN KANGALIM DİYOR.

27
4
yanıtYanıtla
BRRRRRRAAA:

SEN DEĞİLMİSİN

yanıt3
yanıt9
ŞAHİN 75:

bende korurdum keşke beni alsaydı

12
7
yanıtYanıtla
MUĞLA KIRK8:

BENİ AL ADRİANA KANGALDAN DAHA İYİ KORURUM MUĞLA KANGALI

14
3
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

Bende sivas kangallıyım benide severmi acap çok iyi huyluyum altıma yapmam ne verirse yerim şeftali olursa ölürüm.konuşma yeteneğim ve düşünme yeteneğimde var çamaşır bulaşık ütü ve buna benzer ev işinde yaparım daha ne olsun acap benide severmi.........

3
13
yanıtYanıtla
Erkan:

Senin kangalın ben olayım lima

4
5
yanıtYanıtla
sado:

nekadarda hevesliymiş it olmaya bunlar yazık deymez bence insan kalın

1
7
yanıtYanıtla
Elazığlı 23:

Kangal ın olam Senin Lima

1
5
yanıtYanıtla
bir2üç:

Suvas la buraa :)

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title