Haberler

Ünlü Komedyen Şafak Sezer'in Abisi, Yankesicilikten Tutuklandı

Güncelleme:

Komedyen Şafak Sezer'in Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde yankesicilik yapan ve daha sonra polise teslim olan abisi tutuklandı.

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) yankesicilik yapan ve daha sonra polise teslim olan ünlü komedyen Şafak Sezer'in abisi Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YANKESİCİLİK YAPAN ABİSİ TUTUKLANDI

Olay, 9 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. Otobüsle, iddiaya göre, Ankara'ya gelen M.Ş., bagajlarını alırken, parasının çalındığını fark etti. Daha sonra polise giden M.Ş., 600 lirasının çalındığına dair ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerindeki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin, daha önce benzer suçlardan sabıkası bulunan Yavuz S. olduğunu tespit etti. Ünlü komedyenin ağabeyi olduğu iddia edilen Yavuz Sezer, olaydan 1 gün sonra polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaydan günler sonra Yavuz Sezer'in AŞTİ'de yankesicilik yaparken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz Sezer'in yüzünü gizlemek için siyah şapka taktığı ve yankesicilik yaptıktan sonra otobüsün arkasından çıktığı görülüyor.

"TEKRAR YAPACAĞIM"

Gözaltına alındıktan sonra emniyette ifade veren abi Yavuz Sezer, "Bu işin uzmanı benim, profesörü benim. Ben yapacağım ki siz de görevinizi yapacaksınız, beni yakalayacaksınız. Tekrar yapacağım, beni tekrar yakalayacaksınız" demişti.

Ünlü Komedyen Şafak Sezer'in Abisi, 'Yankesicilik'ten Tekrar Tutuklandı

MİTİNGDE 'YANKESİCİLİK'TEN TUTUKLANDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan Yavuz Sezer, 24 Mart'ta da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Trabzon mitinginde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik'in 1600 lirası ile 400 dolarını çaldığı iddiasıyla Ankara'da yakalanıp, tutuklanmıştı. Yavuz Sezer'in bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ve bu olayla ilgili davanın da sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Ankara Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

Kardeşim sizler nasıl insansınız kardeşinin suçu ney şafak sezer yapmış gibi lanse etmişsiniz ?

6
0
yanıtYanıtla
google man:

rezalet, kardesi ne yapsin?

4
1
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

werin sopayi acimayin kopile

2
1
yanıtYanıtla
mahmood çay:

habil kabil gibi bişey bu olay

3
0
yanıtYanıtla
ksy:

ulkeye bak yan kesici kayniyor:)bumu adalet:))

2
0
yanıtYanıtla
Mesleğinden vazmı geçsin:

Yankesicikik adamın mesleği, şafak o yarışmaya katılıp paçayı kurtarmasa abisi gibi olabilirdi

2
0
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Birileri de modern yankesicilik yapıyor.

2
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

KLEPTOMANİ CİDDİ BİR RAHATSIZLIK. TEDAVİSİ ŞART, AMA ZOR BİR SÜREÇ. ÜSTELİK GEÇMİYOR, BİR SÜRE BEYİN UNUTUYOR. . KIŞ GRİBİ GİBİ HER DAKİKA YANINIZDA.

2
0
yanıtYanıtla
Benim ben:

Bu bir rahatsizlik belkide sizofreni

1
0
yanıtYanıtla
mustafa deniz:

ugrasmaya gerek yok sadece ellerini ve ayaklarını kırın bırakın gitsin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title