Haberler

Ünlü Komedyen Winslow İstanbul'da

Tüm zamanların en çok izlenen komedi yapımları arasında gösterilen 'Polis Akademisi" adlı filmlerdeki çeşitli seslerin taklitçisi komedyen Michael Winslow bugün İstanbul'a geldi.

Tüm zamanların en çok izlenen komedi yapımları arasında gösterilen 'Polis Akademisi" adlı filmlerdeki çeşitli seslerin taklitçisi komedyen Michael Winslow bugün İstanbul'a geldi.

Polis Akademisi'ndeki Larvell Jones ismiyle bilinen Winslow geldiği Atatürk Havalimanı'nda kendisini karşılayan gazetecilere yaptığı çeşitli taklitlerle yolcuların ilgi odağı oldu. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yarın sergileyeceği performans için İstanbul'a gelen Winslow'un 10 bin ayrı sesi taklit edebildiği ve dünya turnesi kapsamında İstanbul'da sahne alacağı belirtildi.

THY'ye ait bir uçakla bugün saat 11.35'te Sofya'dan İstanbul'a gelen Winslow, ? Türkiye'ye ilk kez geldim. Çok ülkenin kendine özgü seslerini taklit edebiliyorum. Şimdi burada da Türklere özgü sesleri öğrenip taklit edeceğim" dedi. Ses efekti konusunda dünyanın en iyileri arasında gösterilen Michael Winslow, tebeşirin tahtada çıkardığı korkunç sesten jet uğultusuna, havlayan köpeklerden ıslak spor ayakkabısı sesine, radyonun cızırtılı sesinden gitarın coşkulu melodilerine, fren gıcırtısından makineli tüfek sesine kadar binlerce sesi bire bir taklit edebilen bir isim. Michael Winslow aynı zamanda bir dublaj sanatçısı. 'Geleceğe Dönüş" ve 'Terminatör" gibi filmlerde seslendirmeler yapan Winslow televizyonda ise 'Robo Chicken" ve 'Family Guy" daki seslendirmeleri ile biliniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Kültür Merkezi Michael Winslow Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title