Haberler

Ünlü Futbolcu Arda Turan, Baba Oldu

Güncelleme:

Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan bugün doğum yaptı. Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye giden Aslıhan Doğan, oğlunu kucağına aldı. Çift bebeklerinin adını Hamza Arda koydu.

Ünlü Futbolcu Arda Turan, Baba Oldu

BERKAY İLE KAVGA ETMESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda kafa attı."

Ünlü Futbolcu Arda Turan, Baba Oldu

Ünlü Futbolcu Arda Turan, Baba Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Doğan Arda Turan Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

Dürbünlü:

Adını hırgür koysunlar;))

22
8
yanıtYanıtla
DÜRBÜNSÜZ:

ya bir günde doğru dürüst AKILLI bir yorum yaz nasıl bir türsün sen

yanıt3
yanıt1
İzmir’li:

kavgacı koysunlar hocam.

yanıt9
yanıt7
Komiksin:

Güldürdün :)

yanıt4
yanıt3
DÜRBÜNSÜZ:

aferin buldun yani. ismi. akılsız.

yanıt2
yanıt4
AYSBERK:

Allah analı babalı büyütsün . Vatana ve millete hayırlı bir evlat olur inşallah .

14
5
yanıtYanıtla
kuzeyin uşağı:

utanmıyorsunuz değil mı. dalga geçmeye. tamam sonuçta rezillik adilik yaptı. geçmiş de kaldı artık. zor mu bir hayırlı olsun demek. sizin evladınız yok mu. veya olmayacak mı. futbola emeği geçmiş TÜRKİYENİN en iyi futbolcusu ve TÜRK evladı. yakışır mı TÜRK insanına yerden yere vurmak. RABBİM analı babalı büyütsün. saygılar.

7
11
yanıtYanıtla
tr:

babasına benzemesin

15
1
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON:

Umarım babasının yolundan gitmez. Sanki çok şikar bir adı var ya oğluna da vermiş adını.

11
3
yanıtYanıtla
sahin gul:

dogarken bakmislarmi cocugun belinde tabanca falan yokmuymus, o cocuga gercekten cok uzuluyorum belki zengin dogdu ama insallah sonu tohumu gibi olamaz

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title